lauantai 26. toukokuuta 2012

Kuplariemu ja Aa niin kuin agility

 Ostettiin joskus muinoin kirppikseltä sellainen riemusetti, johon kuuluu sellainen härveli, joka tekee varmaan satamiljoonaa kuplaa minuutissa, vesi-ilmapalloja, suutin hanaan, jolla on kätevä täyttää niitä ja kupla-aine.
 Tänään sitten vihdoin ja viimein muistettiin ottaa riemusetti autosta sisälle asti ja saatiin patteri laitettua kuplasurruttimeen.

 Väinökin kokeili osaisiko laittaa surruttimen päälle. Osasihan hän, mutta kuplaosa piti laittaa mahaa vasten.
 Aamupäivällä lähdettiin kohti Vaasaa ja meren rantaa. Siellä oli Vaasan agilityseuran agilitykisat. Väinö sai katsoa miten mummo juoksi mummokoiran kanssa.
 Mummot jaksaa vielä. Mummon oma ei-yhtään-mummokoira sai levätä agilityn riennoista tällä kertaa. Meidän pikku-Paavo oli mukana ja se oli ihan innoissaan kun luuli pääsevänsä esteille.
Väinö meinasi hermostua totaalisesti. Yritettiin nukuttaa sitä jossain välissä, mutta sitten alkoi mummojen viimeinen kisa ja päätettiin, ettei enää yritetä vövöä nukuttaa, koska kohta kuitenkin lähdetään. Väinö kitisi kovin vähän ennen autoon pääsyä. Kovin väsynyt Väinö ei kuitenkaan nukahtanut kuin vasta melkein kotona ja nukkui vain 40 minuuttia.
Koko päivä ollaan oltu ulkona. Päivällinen syötiin ulkona, välipala syötiin ulkona, tehtiin puutarhahommia ja vuohille kesälaidunta.

2 kommenttia:

  1. Ihana Väinö, nuo kuplat on lapsista aina niin jänniä :)

    VastaaPoista
  2. Söpöjä ja taiteellisen näköisiä kuplakuvia.
    Xaya-mummokoira on ihan pian 10 vuotta ja mummo-ohjaaja yli 40 vuotta siitä vanhee. Koiralla vaikuttaa näkö heikkenevän. Toivotaan että saadaan vielä yks voitto että tulee siirto kolmosiin. Se on koiran uralle hieno päätös.
    Anni

    VastaaPoista