maanantai 28. toukokuuta 2012

Sinulle (eli minulle) on postia!

 Nyt se tuli! "Sinulle on postia"-pakettini. Salainen blogiystäväni lähetti minulle erittäin tarpeeseen tullutta suklaata ja mukavaa luettavaa. Suklaavieroitusoireista ja kamalasta nälästä kärsivänä vetäisin suklaat pikapikaa poskeen.
Tämä "sinulle on postia"-juttu on kyllä ollut mielenkiintoinen projekti. Ensi vuonna osallistun taatusti, jos tämmöinen järjestetään uudelleen. Vielä saa heinäkuussa miettiä omaa pakettia omalle kohteelleni ja jännitellä millainen paketti itselle tupsahtaa. Tähän projektiin osallistui tällä kertaa 32 tyyppiä, joita siis en tarkemmin tiedä keitä he ovat paitsi tietenkin sen minun kohteeni.
 Kiitos salaiselle blogiystävälleni!

 Sitten aiheeseen eli Nimeni on Dändiboihin. "On niin loistava meno, et tarvii aurinkolasit."
Kunhan ne osuisi kohdilleen. Tosin vähän liian suuret arskat ovat tässä kuvassa sovituksessa. Auringot taitaa olla otettu tällä erää, sillä sääennuste hamaan tulevaisuuteen asti on aikamoisen auringotonta ja koleaa. Hyrr. En ole mikään helteiden ystävä, mutta tällä kertaa oli kyllä minullekin mieluinen helle. Ei ollut liian kuuma.

Jokainen lapsiperhe törmää aika-ajoin aikamoisiin eritejuttuihin, joten uskallan täällä Dändin blogissa kertoa millaista eriteshowta eilen ja tänään on vedetty. Vaippoja vaihdetaan välillä vartin välein ja kakkapyllyä pestään ahkerasti. Dändiinin maha tuntuu olevan vähän löysällä. Toivottavasti huomenna olisi vähemmän kakkaa, enemmän päiväunta. Unetkaan ei oikein Väinölle ole maistuneet. Yöllä heräillään usein, päiväunille ei suostusta nukahtamaan. No, ehkä se on se maha mikä nyt vaivaa.

3 kommenttia:

  1. Suuren suuret pahoitteluni, ettei paketissa ollut mitään viestiä! Kiireideni vuoksi paketin lähetys jäi viimeiseen mahdolliseen päivään ja tottakai unohdin sitten sen kortinkin... Tässä kuussa sitten paremmalla ajalla ja ajatuksella. :)

    Terveisin Salainen Ystäväsi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis ensi kuussa... ei taida olla aivot toiminnassa tälläkään hetkellä! :S

      Poista
  2. No, ei tuo kortittomuus yhtään haitannut. :) Omaakin pakettia pitää vähän tarkemmin miettiä sitten heinäkuussa. Mukavaa alkavaa kesäkuuta! :)

    VastaaPoista