lauantai 5. toukokuuta 2012

Tervetuloa pikkukilit!

 Jörö joutui auton takakonttiin Jymyn kanssa keskiviikkoiltana. Onneksi matka oli lyhyt ja kilit olivat rauhassa matkan ajan.
 Uudessa karsinassa oli paljon ihmeteltävää. Pojat olivat asuneet tähän asti pienissä vieroituskarsinoissa, missä oli monta muuta pikkukiliä. Vieroituskarsivoiden käytävälle oli ovi auki (mutta portti kiinni) monen sadan vuohen laumaan, joten ääntä riitti. Pikkukaverit kyllä olivat ne äänekkäimmät yksilöt.
 Väinökin pääsi heti katsomaan uusia tulokkaita.

Taas on kuvat sikin sokin. Kun yhtä siirtää niin kaikki menee ihan vinksalleen. Muuten tämä uusi bloggeri on ollut kätevä. Kuvat saalisättyä nyt paljon helpommin, kun saa lisättyä kaikki kerralla eikä viittä kerrallaan ja kuvat tulevat siinä järjestyksessä kuin ne lataa. Jipii!



Pikku-Jörö kävi tutustumassa Väinöön. Mielenkiintoinen pieni ämpäri veti puoleensa. Olisiko siellä maitoa? Väinö heilautti ämpäriä ja Jörö lähti käpälämäkeen. "Iik, täällähän saa pataan!"
Eilen käännettiin maata ahkerasti anopin ja Tiin kanssa. Pikkuvuohet saivat olla ulkona irrallaan sillä aikaa. Paavo oli aivan onnessaan uusista saman kokoisista kavereista. Välillä kaikki kolme juoksivat kaasu pohjassa ja kilit riehuivat ja pukittelivat.

2 kommenttia:

  1. Voi että kun ovat söpöjä! Onnekas Väinö :) Meidän neiti ei oo nähnyt kuin kissoja, koiria ja heppoja. Ja asutaan kuitenkin maalla :D

    VastaaPoista
  2. No siinä on jo hyvä alku. :) Varmasti moni lapsi ei ole nähnyt koiraakaan lähietäisyydeltä. :)
    Me saadaan kyllä olla onnekkaita kun on tilaa eläimille ja ulkorakennuskin on hyvässä kunnossa.

    VastaaPoista