perjantai 8. marraskuuta 2013

Muovailuvahamies


Väinön mielestä paljain käsin muovaileminen on ihan nynnyjen hommaa. Pikkumies käyttää muovailemiseen ruuviväännintä. Hauskinta on, kun uovailuvaha tarttuu vääntimeen ja pyörii. 

Tässä nyt se korkeista korkein torni. Se oli melkein kattoon asti. Väinö seisoo jakkaran päällä kuvassa. Olkaa niin kuin ette huomaisikaan kaapin päällä olevaa sekasortoa. 
Väinö tekee aika usein muovailuvahasta jonkinlaista "jonoa". Pienet palat lyntätään peukalolla pöytään ja asetellaan vieriviereen. 
Tossu-kissanpentu on kasvanut hitaasti. Tuon suurempaa siitä ei varmaan tulekaan. Kissat elävät melkein sulassa sovussa. Joskus Piu pau käy varulta hussaamassa Tossua, ettei totuus unohdu. 

Väsynyt Väinö katsomassa Pikkukakkosta

Oltiin eilen kyläilemässä. Väinö sai leikkiä puolta nuoremman tyypin kanssa. Tuumattiin, että herrat ovat syömisasioissa kuin yö ja päivä. Kaveri veti kaksin käsin kaiken mitä annettiin ja olisi kernaasti syönyt vielä paljon lisää. Väinö taas otti pikkuhaukun pullasta ja oli siihen tyytyväinen. Toisella kertaa Väinö halusi näkkäriä, kun kaverillakin oli. Pullaakin haukattiin taas pikkupuraisun verran. Väinö saisi ottaa vähän mallia kaverilta mitä ruuan kanssa tehdään. 

No, ei tällä erää nyt muuta. Pottatreenaus on hieman edistynyt. Kunhan ei ole housuja jalassa niin pottaan osuu kaikki mahdollinen. :) Väinö jopa osaa itse käydä hakemassa potan "rinkulan" pesusta ja juoksee sen kanssa potalle. Lahjonta oli ratkaiseva tekijä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti