sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Legotornia ja viulunsoittaja katollaVäinö ja Väinön missio "maailman korkein torni" oli päivän hommina. Ensin Väinö rakensi tornia itse. Kun ei enää ylettänyt, niin halusi herra jakkaran.
Kun sitten Väinö sai housut jalkaan, tehtiin vielä isompi torni. Kamerassa on kuvia tornin kaadosta. Pitääpä laittaa niitä sitten myöhemmin.


"Äiti, Väinö ei yyty!"

Välillä "nukuttiin" Väinön ja Paavo-koiran kanssa väliaikaispetissä.
Sillä aikaa, kun Väinön kanssa imuroitiin ja pestiin lattiaa, Tii oli kiipparoinut korkealle. Makuuhuoneen ikkunasta kurkittiin onko se jo tippunut.Siellä se pomppii katolla

Eikä tippunut!

Käytiin sitten päivällä Jari Mäki Oy:n avajaisissa. Väkeä oli kuin pipoa. Sieltä sitten kaasuteltiin kauppaan ja otettiin ihka oikeat pitsat mukaan. Nam nam. 

Yritin kuvata Väinön angry birdsejä, mutta Väinö laittoi kädet eteen ja sanoi, ettei saa kuvata. No, lopulta Väinö sitten esitteli, että tässä on "änni pööts ja änni possu".

Yläkerrasta hain satulan alakertaan. Huomenna pitää se päivän valossa kuvata yltä, alta ja molemmista sivuista. Myyntiin menee se. 
Saatiin viikonlopun aikana hieman tehtyä laminaatteja yläkertaan pitkästä aikaa. Aika kauan se homma oli vaiheessa. Josko nyt saataisi vihdoin se homma päätökseen.. 

Heräsin tänään klo 7 ja lähdin saman tien tallille. Oli ihanaa olla hipihiljaisessa maailmassa köpöttelemässä hevosen kanssa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti