tiistai 17. syyskuuta 2013

Sirkuskerhon viimeinen kertaOlipas mukava kerho jälleen! Tälle kerralle sai kutsua yleisöä katsomaan. Mummo, Mervi-isotäti sekä Mimmi ja Elias-poika olivat meidän sirkustelua katsomassa.

Väinö piti jälleen aamulla herättää, että ehditään kerhoon. 


Väinön itsekeksimä temppu; pikkutunneli

Pikkutunneli aina välillä "romahtaa", kun Väinö on puolessa välissä. Se on Väinöstä hauskaa. Välillä tunneli mennään peruuttaenkin. "Elävä tunneli" (eli emälä tunneji) on sellainen, että Väinö konttaa kontillaan olevan äidin mahan alta. Se tunneli ei vielä onneksi ole romahtanut. :D

Sirkuksen oma tunneli oli myös Väinön mieleen. Tunneli tehtiin hulavanteista. Väinö vaan lähti väärästä päästä tunnelia ja puolivälissä oli vähän ruuhkaa.
Muista tempuista en nyt sen kummempaa selosta mitä tehtiin. Väinö ei oikein tykännyt sellaisista tempuista missä piti olla sylissä tai muuten lähikontaktissa. Väinöstä oli mukavampaa juosta karkuun. 

Lopuksi meinasi iskeä väsymys ihan kerta kaikkiaan. 
Väsymyksen syy taisi olla enimmäkseen nälkä, sillä Väinö söi jopa eväsleipää. Käytiin Mummon ja Mervin kanssa kahvilassa, jossa Väinö sai ihan oman pullankin. Sitten jaksettiin käydä parissa kaupassakin vielä. 

1 kommentti: