maanantai 16. syyskuuta 2013

Muovailuvahamies


Danoniino-boy´lla oli tänään selvästi maalaus- ja muovailuvahapäivä. Sehän sopi, sillä ollaan kaikki vähän flunssassa eikä huvittanut uloskaan mennä. 

Ensin muovailuvahat järjesteltiin kansien päälle hienosti. Nämä vahat ovat kyllä ehdottomasti parhaita! Ne tuoksuvat hyvältä ja muovailtuvat hyvin.

Välillä vähän leikittiin junanradalla ja maalailtiin, mutta sitten taas kohta iski muovailuvahaikävä. 

Keksin, että tehdään jälkiä muovailuvahaan. Ensiksi kokeiltiin millaisia jälkiä puimuri jättää.Kokeiltiin myös Tomi-traktoria, mutta puimuri oli Väinön suosikki. Puimurin kannen saa auki ja sinne Väinö tunki muovailuvahanpaloja. Väinö leikki valkoisella muovailuvahalla. Pieni pala oli selvästi joku joka tuli sisälle taloon ja sitten lähti ulos. Lopuksi se päätyi puimurin sisään. Siellä ne palaset ovat vieläkin!


Hain Puten ja Puuha-Peten myöskin tekemään jälkiä. Se oli hauskaa! Putte jätti hienot jäljet. Väinö selitti, että "Putte menee, jälkiä jää". 
Ruokaakin ollaan syöty. Tänään ei oikein jauhopeukalo toiminut ja ruuasta tuli aika pahaa. No, välillä näinkin, sillä aika usein ruuasta tulee ihan liian hyvää ja sitä pitää syödä liikaa. Kuten esimerkiksi tämä toissapäivän perunamuusi, kasvispyörykkäkastikkeen kera. 
Sitten muutamat kuvat parin päivän takaa, kun oltiin ulkona haravoimassa lehtiä. 

Huomenna on viimeinen sirkuskerho-kerta. Byäää! Se on ollut niin hauskaa. Väinö on elementissään, kun saa alusta loppuun riehua kuin villimies!


1 kommentti:

  1. Piimehupoika. Puimurin sisällä kyllä haisi hyvältä, ne muovailuvahat.
    Anni

    VastaaPoista