sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Lasten maatalousnäyttelyissäVäinö pääsi Tiin kanssa lauantaina reissuun. Sillä aikaa itse kulutin koulun penkkiä ja opin asioita autismista ja FASD:ista. 
Ennen reissua Väinö sai toimia eläinlääkärin apulaisena. Tii käväisi navetalla avustamassa eläinlääkäriä ja Väinö sai katsoa. Tauolla soitin heille ja Väinö kertoi, että "Lehmässä kipeä. Tulee maitoa". Lehmältä otettiin maitonäyte. 
Navettahomman jälkeen oli suuntana sitten Kauhava ja lasten maatalousnäyttelyt. Siellä Väinö pääsi kaikenlaisiin ajoneuvoihin katsomaan ja eläimiä tietenkin oli nähtävissä myös.Ambulanssissa

Naulaamista sai kokeilla. Tii laittoi naulan alkuun ja sitten Väinö hienosti osasi naulata. Kolme naulaa ilmestyi Väinön toimesta pölkkyyn. Väinö sai siellä elämänsä toisen karkinkin. Taisi olla hyvää.

Paloautossa


Paloautossa


Paljon traktoreitakin oli ja niitä sai vähän testailla. Puimuriin oli pitkä jono, joten sinne Väinö ei päässyt. 
Teuraskuljetusautossa

Väinö oli ollut koko päivän kiltti mies. Huomisesta alkaen puhalteleekin sitten uudet tuulet, kun minulla alkaa työharjoittelu. No, en ole poissa kuin reilu neljä tuntia päivässä, joten ei mitään järisyttävää muutosta ole luvassa Väinön näkökulmasta.

1 kommentti:

  1. Mä syön tuon mukulan huomenna. Aikaa neljä tuntia.
    Anni

    VastaaPoista