lauantai 28. toukokuuta 2011

Tyttöjen ja poikien värit

Väinön melkein kaikki vaatteet mitä ollaan käytetty on ostettu ennen kuin tiedettiin Väinön sukupuolta. Vaikka tyttö olisi tullutkin niin yhtäkään pinkkiä tai röyhelöistä vaatetta meille ei olisi tullut.
Väinöllä toki on yksi body jossa on vaaleanpunainen tausta ja ruskeita karhuja. Myös kolme kestovaippaa meillä on ollut (muoks. siis vaaleanpunaisia, on niitä muitakin. :D). Väinö ei pelkää tyttöjen värejä, vaikka äidit ei niistä oikein tykkääkään.
Ihanimmat vaatteet jäävät varastoon odottamaan seuraavaa tulokasta. Vaikka seuraava olisikin tyttö, niin samoissa ruskeissa, vihreissä ja sinisissä vaatteissa saisi hänkin olla. Poika kyllä voisi olla seuraavakin (jos siis luonto suo), tuumivat äidit. :)




5 kommenttia:

  1. On meillä noita kestoja kyllä enemmän kuin kolme! ;)

    terkuin ÄiTii <3

    VastaaPoista
  2. Joopajoo, ei munkaan pitänyt pukea tyttöä vaaleanpunaisiin :D Neiti ihan hulluna kirkuvan pinkkiin, joten äidillä ei aina ole sananvaltaa ;) -White

    VastaaPoista
  3. He hee, No, kuitenkin sen aikaa saa itse valita, kun vauva ei osaa itse pukea. :D
    -AnnemariKo

    VastaaPoista
  4. Väinö on poikana ihana. Luulen että olisi myös tyttönä. Tähän asti eroa ei olisi huomannut lapsen käytöksestä. Missähän vaiheessa alkaa tulla esiin sukupuolen mukaista käyttäytymistä? Itte en muista, meillä on ollut vain meitä naisia, ihanaisia. Toinen on ollut enemmän tyttömäinen kuin toinen. Kaikes käyttäytymises pikkulasna ei sukupuoli tietty tuu esiin.
    Anni

    VastaaPoista
  5. Meidän poju on nyt 2 vuotias ja ihan selvästi on ruvennut poikajuttuja tulemaan esiin. Traktorit ja kaivurit on ollut tänä kesänä pop pihaleikeissä, vaikka äiti kovin sukupuolineutraalia kasvatusta on yrittänytkin. Sentäs suostuu vielä pukeutumaan punaisiin vaatteisiin;)

    VastaaPoista