sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Rv 14 ultra ja 4D-ultra

Ultrista olen aiemmin jotain höpissyt, mutta kuvia ei ole tainnut niistä olla. Nämä ovat siis Väinöstä, en ole taas raskaana. :D

Varhaisultrasta ei ole koneella kuvaa. Siinä ei kyllä näkyisikään kuin kaksi pistettä. Pienempi niistä oli Väinö ja suurempi se "ruokavarasto"-pussi, jolla alkio pärjää kunnes istukka ottaa ohjat käsiin.

Turussa olimme niskapoimu-ultran sijaan ihan normiultrassa. Saatiin kauan aikaa katsella pikkumiestä. Siellä se pomppi kuin sammakko ylös-alas. Tämä oli lempiultrani, kun "Sintti" näkyi kerralla kokonaan ja aika selvästi.



4D-ultrassa käytiin Tampereella. Taisin jo aiemmin mainita, että ajanvarauksessa joku oli möhlinyt ja meille oli varattu 20 minuutin aika normaalin 40 minuutin sijaan.
Ensin vilkaistiin 4D:llä vauvaa. Aika uniselta näytti niin kuin kuvista voi päätellä. Sitten katsottiin normiultralla sisuskalut, napavirtaukset ym. Hyvin lääkäri kertoi niistä kaikista, että mitä milloinkin katsottiin ja mitattiin. Lopulta oltaisi katsottu lisää 4D:llä kasvoja, mutta Väinö meinasi, että nyt loppui ihastelu ja käänsi kasvot kohdunseinään ja laittoi vielä käden eteen. Saatiin lähete sitten uuteen ultraan Seinäjoelle, kun paino-arvioksi tuli melkein kolme kiloa, vaikka raskausviikkoja oli vasta 30. Pikkumies ei tainnut viimeisen kuukauden aikana kasvaa yhtään ainakaan ultrien mukaan.
Ai niin, 4D:ssä oli myös äitini mukana ja saatiin ensimmäisen kerran kuulla sukupuoli. Mummo sitten tanssi ripaskaa pöydällä, kun oli niin onnellinen. Ainakin ajatuksissaan.

Ja sitten pari kuvaa siitä 4D-ultrasta.










Ihan Väinön näköinen. :)




Missään vaiheessa raskautta Väinö ei oikeastaan potkinut. Aina nyrkit vain viuhui kovaa. En siis koskaan saanut tuntea miltä tuntuu, kun vauva potkaisee kylkiluita. Nyrkkeilyshowsta tiesinkin Väinön kääntyneen, kun alkoi alhaalla tuntua muksahduksia. Ihan lopussa kuului myös napsahduksia kohdusta, joka tuli siitä, kun Väinö käsillä venytteli kalvoja ja kalvo napsahti pois käsistä. Vauvan nivelet eivät siis naksu, vaikka siltä se kuulosti.



Raskausaika meni kyllä tosi nopeasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti