maanantai 30. toukokuuta 2011

Avoimet ovet Jurvassa

Väinö pääsi eilen katselemaan lähinnä puualan töitä ja työtiloja.

Autossa hieman jännitti, että minne ihmeeseen me tällä kertaa ollaan menossa. Uusi mösäkin on päässä, joka löytyi edellisenä päivänä kirpputorilta hintaan 1 euro.



Väinö tutustui puuta tuhoaviin ötököihin ja löysi hienon taustan kuvauksiin.




Koristeveisto taisi olla suosikkikohde. Siellä oli mukavan kotoisa tunnelma. Ei yhtään tehdasmaista kolkkoutta. Niin ja teokset olivat todella upeita.





Juhlasalista löytyi paljon kaikenlaista. Pinnasängyt olivat hienoja. Harmi, ettei niistä tullut yhtäkään kuvaa otettua. Tässä vaiheessa alkoi herraa vähän väsyttää.




Nikkarikeskuksen puolelta löytyi hyvä lastenhoitohuone. Sitä piti tietenkin testata.





Oli mukava käydä vanhassa koulussa, josta valmistuin joskus muinoin puuartesaaniksi. Vanhaa tuttua oli paljon, mutta myös uudistuksiakin.


3 kommenttia:

  1. Hei empä oo tiennyt että olet puuartesaani, mielenkiintoista. :) Onko teillä muuten vielä kaukalo Vänellä? Kun näytti, että olisitte vaihtanu isompaan istuimeen jo?

    VastaaPoista
  2. Ei kun ihan se sama vauvakaukalo on vielä. Otettiin siitä sellainen vauvapehmuste vain pois. Tosin sekin oli kuvaamisen jälkeen. :) Juu peruskoulun jälkeen lusin tuon kolme vuotta tuolla koulussa. Ei minusta kyllä puuseppää ikinä tullut, vaikka paperit sainkin. :D Hyvä kun vasara pysyy kädessä.

    -AnnemariKo (mun guugelitili ei vieläkään toimi näissä kommenteissa. Grr!)

    VastaaPoista
  3. Hahaa, vasara tuskin pysyy kädessä. Se on tehnyt mahtavat koristeveistomööpelit kotokotio ja tädilläkin niitä on.
    Ainakin veistorauta pysyy kädessä.
    Anni

    VastaaPoista