maanantai 9. toukokuuta 2011

Auringonpaistetta ja äitien juhlaa

Edelleenkin täällä ollaan kuvattomalla meiningillä eikä se taida siitä muuksi muuttua ennen kuin saadaan uusi kone. Aika uusi on tämäkin, viime syksynä hommattu.. Ehkä se riittää kun pääsee kerran viikossa kuvia muokkailemaan. Jos joku tietokonenörtti keksisi syyn miksi meidän photoshop ei aukea niin innolla otetaan mutua/tietoa vastaan.

Lauantaina hypättiin äitini kyyttiin ja mentiin katsomaan agilitykisoja Pirkanmaalle. Väinö viihtyi reissussa hyvin ja nukkui vaunuissa päiväunet. Paluumatkalla pysähdyimme Jalasjärvelle taimitarhaan. Sitten olikin auto täpötäynnä kesäkukkien taimia. Reissusta on luvassa kuvia hamassa tulevaisuudessa.

Äitejä juhlittiin eilen. Meillä ei mitenkään erityisesti juhlittu. Aamulla siivottiin, päivällä käytiin minun äitini luona, sitten nukuttiin iltapäivällä koko perhe, sen jälkeen tehtiin kakku ja sitte olikin jo ilta. Kakkuun raastettiin levyllinen fazerinasuklaata ja siitä tuli superhyvää. Pohjalle kävi jotenkin köpelösti ja siitä tuli aika ohut..
Väinön "kakkuna" toimi päärynämössö, josta Väinö tykkää kovasti. Nyt on siis maistettu maissia, päärynää, ensivelliä ja tänään kokeiltiin hieman omenamössöä.

Viikonloppuna kurvailemme kehä kolmosen tuntumaan sukuloimaan. Väinö onneksi viihtyy autossa hyvin, vaikkei nukkuisikaan.

1 kommentti:

  1. Oli mukavia kuvia, mukavat muistot Hämeenkyröreissulta. Pian saadaan muistot ratsastusreissulta, alpakoista ja vähemmän mukavasta lammaslaumasta.

    VastaaPoista