keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Vuosi sitten..

Vuosi sitten tänä päivänä 4.1. Oltiin oltu vasta vuorokausi kotona synnäriltä päästyämme. Hirmupakkaset olivat vähän onneksi laantuneet ja päästiin kotimatkalle sakeassa lumisateessa. Kotona oli lämmin äiTiin koko aamun sitä lämmittäessä.

Väinön synttärit olisivat ihan hyvin voineet olla vasta eilen sillä yliaikaiskontrollissa mietittiin hetken olisiko käynnistys perjantaina 31. päivä vai vasta maanantaina 3.1. Aluksi harmitti, ettei odotettu maanantihin. Jos vaikka olisikin käynnistynyt itsestään. No, maanantaina kotiutuessamme mietittiin, että kaikki olisi vasta edessä. Hyvä oli siis se perjantain käynnistys.

Ensimmäinen viikko kotona meni lähinnä siihen, että odoteltiin, että pikkumies jaksaisi hetkeksi herätä. Väinö nukahti aina yks kaks yllättäen ja nukkui päivällä pari-kolme tuntia ja yöllä 3-6 tuntia yhteen putkeen. Ensimmäinen kokonaan nukuttu yö (8 tuntia) koettiin jo Väinön ollessa 20 päivää vanha.


Sitten alkoikin nukutustaistelut, jotka ovat vasta pari kuukautta sitten loppuneet.


Ensimmäisenä viikkona taisteltiin myös imetyksen kanssa. Onneksi ei luovutettu ja Väinö saikin imeä yli puoli vuotiaaksi. Missään vaiheessa ei ihan kokonaan oltu täysimetyksellä, koska esikoisen hysteerisenä äitinä sitä antoi aina iltaisin tuttelia varmuuden vuoksi. No, yöt ainakin nukuttiin hyvin.




Vuoden päästä tästä pohditaan mitä tapahtui vuosi sitten eli nyt.

2 kommenttia:

  1. Vövötin mahtui silloin hyvin hoitopöydälle. Nyt ollaan jo taaperoita ja kokeneita äitejä.
    Anni

    VastaaPoista
  2. Kyllä oli jännää odottaa vuosi sitten,syntyykö vauva viime, vaiko tämän vuoden puolella.Nopeasti on vuosi mennyt♥IHANA VÄINÖ ♥

    VastaaPoista