sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Uusi vuosi, uusi Väinö

No, vanha Väinö seikkailee edelleen. :D Nyt vain vuoden ikäisenä. :) Huomenna on 1-vee neuvola. Piikkejä luvassa siis.

Väinö on ollut nyt paljon äiTiin kanssa tämän mamman pyöriessä tallilla. ÄiTiillä on nyt vähemmän koulua, kun siirtyi aikuispuolelle, joten Väinö saa nauttia kahden äidin seurasta päivt pitkät.





Väinö on päässyt pulkkailemaan pariin otteeseen. Lunta alkaa ollakin jo tarpeeksi.


Sisätiloissa kävelyn harjoittelu on tuottanut tulosta. Väinö lähtee yks kaks kävelemään, vaikka ei ole äitiä tai jotain muuta tukea johon tähdätä. Väinö osaa seisoa pitkän aikaa paikallaan ja laskeutua hallitusti. Kävellessä Väinö osaa vaihtaa suuntaakin. Väinö jätti kävelyn hetkeksi kokonaan kun treenasi seisomista. Sitten vain seisottiin.


Vuoden vaihteen jälkeen ollaan maisteltu "isojen poikien ruokaa". Väinö tuntui tykkäävän kovasti "nappuloista" eli sellaisista pyöreistä pastoista, joissa oli vähän tomaattisoijarouhekastiketta. Tomaatti pelkästään on myös hyvää kaiken "vanhan" hyvän lisäksi.


Ei nyt sen kummempaa tänne. Olen huomannut, että päivittelen blogia hieman harvemmin kuin aikaisemmin. Suurin syy on, että ellei reissata niin ei paljon ole mitään ihmeellisempää kirjoitettavaa. Ei jaksa kirjoittaa samoja asioita joka päivä. Postausehdotuksia saa jättää, jos joku keksii jotain mistä haluaisi kuulla meidän elämässämme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti