maanantai 31. joulukuuta 2012

Väinö 2-vee!
Juuri muutama minuutti sitten Väinö täytti 2 vuotta. Väinö syntyi 31.12.10 klo 20:55. Eilen illalla pistettiin lahjat sohvalle odottamaan aamulla heräävää Väinöä.


Heti herättyään Väinö bongasi lahjat sohvalta. Kesti hetken ennen kuin herra tajusi kaikkien noiden lahjojen olevan pelkästään hänelle! Ei tarvinnut jakaa niitä niin kuin jouluna.


Mummilta saatu lahja


Aluksi lahjoja revittiin maltillisesti, mutta lopuksi paperit silputtiin nopeasti. Silppuja ei kuitenkaan heitelty minne sattuu vaan jokainen annettiin äidin käteen. Siisti poika.Avataanko tää iso sitten?Olisko täällä pryijja?Täällä on pakko olla pryijja!Avataan, avataan jo!


Hyvin arvattu. Äitien illalla hätäisesti paketoimasta lahjasta ilmestyi rekka ja pryijja.Paljon tuli Väinölle lahjoja ja Väinö kiittää ja kumartaa jokaisesta. On leikitty koko päivä onnellisesti. Suruksi päivä muuttui vain parin kaatumisen myötä ja kun ei saanut ottaa rekkaa mukaan sänkyyn. 

Iltapäivällä käytiin Seinäjoella hakemassa kakkuvärkit ja muutama muu ostos. Tii meinasi, että riittääkö meidän kerma kakkuun. Oli tarkoitus tehdä pieni kakku, mutta sitten ohjeen mukaan tein ja tulikin ihan normaalikokoinen kakku. Kermaa riitti vain kanteen. Hups! Muutenkin tuli aika yksinkertainen kakku; vain kakkupohja, kermaa (ilman sokeria) ja mummin mansikoita pakkasesta. Silti herra tykkäsi ja söi kaksi palaa. Synttärivieraita meille ei tullut, kun ei vielä oikein olla Joulun juhlimisestakaan palauduttu.  

Joulun kuvista jäi nyt monen monta potentiaalista julkaisematta. Niitä on niin paljon, että epätoivo melkein iskee. Kuvien laadustakin se epätoivo iskee, mutta kyllä niitä on vielä näytille tulossa muutama. 

Oikein hyvää vaihtuvaa vuotta kaikelle kansalle!

3 kommenttia:

 1. Aiva sanattomana. On niin tunnelmaa. Tahdon nähdä kaikki kuvat.
  Anni

  VastaaPoista
 2. Minun blogissa on sinulle haaste! :)

  VastaaPoista
 3. Täällä onkin jo ehditty sinut haastaa vaan löytyypä myös minun Onnenpisaroita -blogistani sinulle haaste :).

  VastaaPoista