lauantai 22. joulukuuta 2012

Hyvää Joulua!Kun aamulla nousee seitsemältä tai kahdeksalta voi rynnistää vaikka ulos ottamaan kuvia pakkasaamusta. Nämä seuraavat kuvat ovat otettu tänäaamuna mittarin näyttäessä -23 astetta pakkasta. Hyrrr!


Koska lähdemme huomenna aamulla Väinön Asta-mummin luokse joulunviettoon, kävimme sitten tänään mummolassa ja tätilässä viemässä joululahjat. Tätilässä söimme vatsat täyteen puuroa ja kaikkea muuta herkkua. Joulupukki oli jostain syystä jättänyt kolme Väinön lahjaa tädin matolle odottamaan Väinöä. Mistä se tiesikin, että Väinö on juuri tulossa kylään! Väinö ei aluksi oikein tiennyt mitä paketeille pitäisi tehdä, mutta kun paketista pilkisti auto niin johan tuli lahjapaperin repimiseen vauhtia. Auto peräkärryineen löytyi sieltä. Seuraavasta löytyi kaksipuolinen palapeli ja viimeinen oli kauko-ohjattava robotti. Se taisi vähän Väinöä pelottaa, mutta kiinnosti silti. Pieni leijonalelu piti käydä ottamassa turvaan robotin jaloista ja sitten robotti tönäistiin kumoon!

Tätilän jälkeen puettiin ja puettiin. Mummolassa käytiin aika pikaisesti sillä oli jo Väinön päiväuniaika lähestymässä.


Joulun tunnelmista tulee sitten viikon kuluttua lisää kuvia ja kertomusta. Sitten saakin jo valmistautua Väinön 2-vee synttäreihin!Team Nimeni on Väinö toivottaa kaikille lukijoille Hyvää Joulua!

4 kommenttia: