maanantai 15. lokakuuta 2012

SyyslomapuuhasteluaTänään on aurinko paistanut pitkästä aikaa. Ei ole satanut koko päivänä mikä on ollut kyllä varsin harvinaista. Syysloman ensimmäinen päivä. Tänään olisi ollut sirkuskoulu, joka lomailee muidenkin kerhojen tapaan.
Eilen Väinö sai värit käsiinsä josta lisää myöhemmin. Kylvyn jälkeen Väinö yritti kiivetä pinnasänkyyn ja herra pääsis itten äitinosturilla sinne leikkimään.
Junanrataan ollaan saatu kerättyä osia. Yksi biltemasta ostettu veturikin on saatu, joka kulkee itse eteen- tai taaksepäin, myös mölyä ja valoa löytyy. Bilteman ja Brion radanpalat sopivat onneksi yhteen, sillä meiltä löytyy kumpaakin mallia.


Myös syöttötuolia on hyödynnetty tunnelina


Väinö osaa jo leikkiä radalla, eikä enää pistä rataa palasiksi. Lehmää Väinö liikuttaa pitkin rataa ihan innoissaan. Joskus lehmä köpöttää niin kovasti, että siltakin sortuu. Lopuksi lehmää maistellaan ja sitten se heitetään pois. Tänään juna ja rata peiteltiin lopuksi vielä keittiöpyyhkeillä.

Sitten niihin väreihin. Sormivärit kaiveltiin kaapin kätköistä. Väinölle pistettiin sellainen hihallinen suttaus-essu päälle.

Väreihin oli kiva tökkiä sormea. Onnistui se maalailukin sitten, kun näytin mallia.

Tarkkana poikana Väinö laittoi lopuksi kannet kiinni purkkeihin. Väinö on aika usein järjestyksen mies ja kaikki tavarat pistetään sinne mistä ne on otettukin.Lopputulos


Tylsällä lomalla aiotaan käydä Seinäjoen uusitussa kirjastossa temmeltämässä ja loppuviikosta onkin sitten mukava reissu Lahteen edessä.

1 kommentti:

  1. Selvästi taiteilijan verta. Mutta myös kirjanpitäjän. Ja vähä mölyapinankin.
    Anni

    VastaaPoista