tiistai 30. lokakuuta 2012

Meidän tiistaiMeidän tiistai alkoi aamupalalla ja heti sen jälkeen maalattiin vesiväreillä.

Väinö sai maalausessun päälleen, johon ei kuitenkaan paljoa suttua tullut. Pöytä sen sijaan oli hieman pyyhkimisen tarpeessa taiteilun jälkeen.
Väinöä kiinnosti enemmän sekoitella värejä ja lilluttaa pensseliä vesikupissa. Ensimmäisten värien liuetessa veteen kuului kirkas "oho!"-huuto.

Vesi kaadettiin sitten pois, että Väinö keskittyisi maalaamaan. Kuppi lähtikin kohti vedenottopistettä tyytymättömän herran käsissä. Väinö sai maalata myös päivällä vähän lisää.

Väinö sai sunnuntaina auttaa äiTiitä käärimään käsisiteet nyrkkeilyä varten. Sen koommin äiTii onkin sitten ollut kipeä joka lihaksesta. Kyllä siitä vielä kunnon Wahlström saadaan! 


välillä katsottiin käärintämallia Tiiltä...ja Paavo poseerasi kameran juuressa


Tänään illalla riekuttiin Väinön kanssa. Väinön syömislakko taitaa olla historiaa (kop, kop, kop), sillä herra syö vieläkin tosi hyvin koko päivän! Ihanaa. Tänään päiväunien jälkeen Väinö oli läheisyysriippuvainen ja vietinkin koko illan lattialla herran kanssa.Hellä halaus


Kuin kaksi marjaa 1Kuin kaksi marjaa 2


Illan mittaan kannettiin keinuheppakin keittiöön ja Väinö keinui ja keinui. Kun kyllästyin laulamaan "juokse sinä humma" niin etsittiin se youtubesta.


Väinö nukahti kiltisti yöunille unileluvuohi nimeltä Pässi kainalossa yhdeksän aikoihin.

1 kommentti:

  1. Sitte kun V tulee meille, otetaan punkka ja tehdään vaahtokylpy ja rähjätään pesuhuone. Se olis hauskaa. Ilman vesivärejä kylläkin.
    Anni

    VastaaPoista