perjantai 5. lokakuuta 2012

Melkein tukehtuminen ja normiarkea
Tuossa on nyt pieni huonolaatuinen ja hämärä video Väinön puuhista. Kissakin on joutunut pikkuherran hellään huomaan, kunnes se lähti kaasu pohjassa karkuun.

Eilen Väinö meinasi tukehtua viinirypäleeseen. Väinö oli kumman värinen ja huomattiin heti mistä on kyse. Väinö yritti tarrata äiteihin niin, että oli vaikea saada sitä pää alas päin. Muutamaan otteeseen piti takoa selkään, kunnes Väinö oksensi ja henki kulki taas. Väinö ei paljoa itkenyt, mutta oli selvästi järkyttynyt. Kohta kuitenkin leikki jatkui niin kuin ei mitään olisi tapahtunutkaan.
Nyt on sitten vähän hankittu tietoa miten noita pikkuisia elvytetään, jos samanlainen tilanne joskus vielä eteen tulee. Minusta perhevalmennuksessa tai neuvolassa pitäisi neuvoa jotain perusjuttuja edes, että olisi jokaisella vanhemmalla tietoa mitä tehdä.


5 kommenttia:

 1. Ajatella jos mukula olis ollut eri huoneessa. Kukaan ei olisi nähnyt eikä kuullut mitään.
  Mutta tuossa se oli ihan mun takana kun hieroin Mervin hartioita lattialla. Oli pakko kattoa kaiken aikaa mitä se tekee pöydän ääres koska siellä oli kynttilä.
  Ja te näitte heti kans sohvalta tilanteen.
  Anni

  VastaaPoista
 2. Sähkötöpselin reijät, tulitikut ja puukot on vaaranpaikkoja. Mun isoäidin veli kuoli kun juoksi puukon kanssa, ihan taaperoikäisenä. Prunnit kans oli yks mistä 50 vuotta sitten mukuloita vartioitiin. Eikä niin isoa vesisaavia tartte olla mihin pääsee hukkumaan.
  Ihme että ykskään mukula pääsee aikuiseksi.
  Anni

  VastaaPoista
 3. Äiti se täälä maalaaloo piruja seinille. Hyvin on selevitty vaikka kaikki konnankoukut on pitäny kakarana (ja viäki) teherä.

  -Gui-

  VastaaPoista
 4. Toi Piupaun silittely voi kans olla melko hengenvaarallista touhua.:D Videoita saisit laittaa mun miälestä enemmänki. Voii pari päivää ja mä näen teirät aiva livenä.♥

  -Gui-

  VastaaPoista
 5. He hee, joo Piu Paun silittely voi olla aika vaarallista. :) Videoita tulossa lisää!

  VastaaPoista