maanantai 6. helmikuuta 2012

Syömisvideota ja Seinäjoella seikkailua

Alkuun näytille todistusaineistoa, että osaahan se Väinö jo piirrellä. Ainakin hesarin kulmaan.





Tässä on hauska syömisen opetteluvideo. Väinö oppi laittamaan lusikan suuhunsa ja suussa se sitten pysyikin pitkät ajat. Kyllä Väinö sitten tajusi, että lusikkaa pitää välillä huljuttaa mössössä niin on taas enemmän makua. :D







Syömistreenit ovat kyllä hyvin lähteneet käyntiin. Väinö osaa hyvin jo pistää tomaattia, päärynää, juustoa ja kaikkea suuhun. Joskus Väinö tunkee liian ison palan suuhun ja kohta tunkee toisen ja samalla pulauttaa vanhan palan suustaan pois. Yleensä se on järsittyä tomaattia.




Tänään olimme jälleen Seinäjoella ja Cafe Kurpitsassa. Tällä kertaa sieltä löytyi nainen kahden lapsensa kanssa. Toinen lapsista oli ihan pieni vauva vielä. Väinö oli kyllä kovin kiinnostunut hänestä. Kun perhe sitten lähti hetkeksi muualle niin Väinöön tuli ääntä ja eloa. Selvästi Väinö vähän vierasti uusia tyyppejä. Kurpitsaan tuli sitten Väinön mummo ja isotäti. Isotäti on minusta niin hassu nimike, etten oikein osaa sitä käyttää. Mentiin sitten kaikki yhdessä Arnoldsiin. Väinö oli niin väsynyt, että laittoi hetkeksi silmät kiinni. Autossa pikkumies ei nukahtanut ja kävimme vielä kaupassa. Kotimatkallakin meni aikansa ennen kuin pikkuherra nukahti. Tii kävi hakemassa koiralle sitten apteekista lääkettä ja Väinö sai vähän ylimääräistä nukkumisaikaa. Väinö heräsi heti kotipihassa auton pysähtyessä. Sen jälkeen Väinö ei ole nukkunutkaan, kiukkuillut vain. Aikainen nukkumaanmeno taitaa toteutua tänään.


Kurpitsassa on muuten muskareita siten, että alle 1-veet ja 1-3-veet ovat samassa. Väinön ryhmä on tietenkin ensimmäisenä aamulla puoli kymmeneltä. Meidän herra ei ole siihen aikaan yleensä vielä herännytkään, saati että ehdittäisi hoitaa aamutoimet ja ajaa 40 minuutin matka Kurpitsaan.. Olisi kyllä kiva joskus mennä. Väinö rakastaa musiikkia ja tarvitsisi tuollaista sosiaalista touhuamista, ettei Väinöstä tule mökkihöperö.

2 kommenttia:

  1. ihana väiski:)tänään piti pulkkailla pitkästä aikaa,kun pakkanen laski eilisestä 33 asteesta alle kymmenen reippaasti ,niin eiköhän poika nukahtanu siihen pulkkaan:))ei auttanu kun nostaa ukko vaunuihin jatkamaan unia!

    VastaaPoista
  2. Blogisi on ilmoitettu lukulistalle VAUVABLOGIT.

    VastaaPoista