perjantai 10. helmikuuta 2012

Korjaajavänttinen Hienoissa Juhlissa

Heti alkuun video Väinöstä joka korjaa tuolia kuusiokulma-avaimella.




Eilen oltiin käymässä pitkästä aikaa Luomuputiikissa Huissinkylässä. Kaikkea hyvää löydettiin vino pino. ÄiTii rakastaa Luomuputiikin lakritsaa. Ruistikut olivat uusi tuote ja niitä otettiin kokeeksi. Väinökin sai kovista tikuista irti palasia ja taisi tykätä. Basilikapestopurkki otettiin myös mukaan, mutta siihen minä en taida koskea. Luomuputiikissa oli teetä tarjolla ja sitä siemaillessa tuli höpötettyä ummet ja lammet. Huomenna meille tulee kylään Luomuputiikin henkilökunta Väinön ikäisen Eliaksen kanssa. :) Eliaskin taitaa henkilökuntaan kuulua. Kuulemma hän haluaisi järjestellä teepussukat. :D


Keskiviikkona olimme Hienoissa Juhlissa Cafe Kurpitsassa. Se oli vähän muskarin tyylinen kerho, mutta vain vähän kansainvälisempää menoa ja meininkiä oli siellä. Kerhoa veti Ruth, joka taisi olla Israelista(kohan). Väinön lisäksi mukana oli kaksi tyttöä ja hieman vanhempi poika. Nuorin taisi olla vähän alle vuoden ikäinen hauska tyttö, joka toi kyllä erittäin selvästi esille mitä hän halusi tehdä ja aina se ei ollut samaa mitä hänen äitinsä meinasi. :)


Kuuntelimme ensin musiikkia eri maista ja sitten saatiin kaikki jokin soitin käteen. Väinö sai tampuriinin ja minä triangelin. Oli hauska soitella sitä, kun viimeksi ala-asteen ensimmäisellä luokalla sellaista soitin. Sitten soiteltiin yksi kappale läpi. Väinö tosin halusi vaihtaa soitinta kesken kaiken.


Kerhossa oli kyllä mukavaa. Väinö oli vähän ihmeissään ja väsyikin kovasti sen puolituntisen aikana. Lopuksi jouduin laulamaan yksikseni "sinisen unen" oikeastaan puolivahingossa. Luulin että kaikki sitä laulaisi. :D No, soolouralle vain!

3 kommenttia:

  1. Joo, soololaulajaksi. Aloitit jo piennä, Karhunpoika sairastaa -kappale on nauhalla. Hiukan vanhempana sitä laulettiin Irwinin Tötterö täynnä ja pönttöpöhönä.
    Anni

    VastaaPoista
  2. Noi kaikki ku verät levylle niin menestys on taattu!:D Voi pikku Vänttinen pitääs päästä pian näkemään. ♥

    -Gui-

    VastaaPoista
  3. Siitä tulis jo hyvä levy. :) Guitakin on jo kaikilla täällä ikävä. Mennään sitte jollain konstilla mettään Tahvottamaan kun tuut. Laitetaan vaikka pulkka Tahvon perään kun siellä ei pääse kyllä ihminen millään konstilla. :D

    VastaaPoista