perjantai 24. helmikuuta 2012

Pystytukka herää ja syö















10 kommenttia:

  1. No johan oli Väntillä tukka sekaisin. Niinku Erkki.
    Anni

    VastaaPoista
  2. On kyllä niin ison pojan näköinen,ei uskois että pikkasen reilun vuoden ikäinen vasta:)Kommee poika,sanotaan meillä päin:))

    VastaaPoista
  3. Kiitos kiitos. :) Väinöllä on jo ison pojan elkeetkin.

    VastaaPoista
  4. Ihana! Siitä tulee komee mies! :)

    VastaaPoista
  5. Kiitos. :) Väinö on jo hurmaava herra.

    VastaaPoista
  6. Voi että kun söpö poika teillä :) Me ollaan samanlaisessa tilanteessa kuin te aiemmin. Heinäkuussa pitäisi syntyä pikkuinen prinssi tai prinsessa meidän perheeseen. Perheen sisäisestä adoptiosta olen koittanut etsiä netistä tietoa, ja onhan sitä sieltä löytynytkin mutta kun kaikkea ei oikein aina ymmärrä :D Kuinka pian laitoitte adoptio asian vireille poikanne syntymän jälkeen? :)

    Terkuin Emilija & Katjuska + Nuppunen

    VastaaPoista
  7. Kiitos. :) Väinö onkin söpöin. :)
    Kun tuli kutsu isyysselvitykseen niin siellä kyseltiin tuosta adoptioasiasta. Oltiin aiemmin jo täytetty jokin lomake ja sitten sieltä kunnasta laittoivat menemään Jyväskylän pelastakaa lapset ry:lle jonkin lausunnon, että isyyttä ei voida selvittää. Ilmajoen kunta ostaa nuo adontiopalvelut tuolta Jyväskylästä. Sitten vain odoteltiin yhteydenottoa tuolta Jyväskylästä. Oli ihan helppo prosessi. Ajattelin, että se olisi kamalaa vaikeaa paperisotaa, mutta enemmän se oli sellaista, että lomake postiin, odotellaan, sovitaan tapaamisajankohta, odotellaan, odotellaan odotellaan.. Meillä olikin Väinö jo 9 kuukautta ennen kuin adoptio oli selvä.
    Täältä Väinön blogista löytyy kategoria tuolle perheensisäiselle adoptiolle. Sieltä ainakin löytyy juttua sitä mukaa kun adoptio on edennyt. Enää en niin tarkasti kaikkea muista. :)

    VastaaPoista
  8. Hihii ihana tukka väinöllä! ;) suloinen poika!

    VastaaPoista
  9. Kiitos. :) Väinön tukkalook on aikalailla tuollainen joka päivä päiväunilta herätessä. :D

    VastaaPoista