torstai 1. joulukuuta 2011

Täällä ollaan!

Tuleepas vähän harvakseltaan päivitettyä tänne. Se johtuu lähinnä hevosen omistajan kiireisestä arjesta. Sitten kun on kotona niin sitä viettää mahdollisiman paljon aikaa Tiin ja Vään kanssa.

Osasyy harvakseltaan tipahteleviin blogimerkintöihin on tietokonepropuleemat. Tämä pieni valkoinen kone ei nyt jostains yystä löydä ikinä ulkoista kovalevyä, jossa olisi kuvat. Tässä koneessa ei myöskään ole kuvankäsittelyohjelmaa. Toinen kone, jossa on kuvankäsittelyohjelma ja johon ulkoinen löytyy, ei yhdistä sitten taas nettiin. Olisi meillä vielä kolmas kone jolla pääsee nettiin.. Monimutkaista. Kuvattomat postaukset ovat tylsiä niin en mielelläni "turhaan" höpöttele ilman kuvia, jos ei ole tapahtunut mitään.

No, sitten aiheeseen eli Väinöön. Väinö nukkui toissayönä 9 tuntia heräämättä! Koko perhe nukuttiin kuin tukki. Viime yönä taas Väinö heräili jonkin verran ja möngersi. Hampaita on selvästi tulossa. Ylärivistöä vaan ei enää oikein näy kauemmaksi, kun ei Väinö osaa vielä pitää suuta ammollaan käskystä.
Väinö osaa kyllä jotain muuta. Hän käy hakemassa vauvakirjan ja sitten tulee hakkaamaan kirjalla lähimpää ihmistä. "Luetaan tää!" Sitten kun kirja on luettu ja Väinö haluaa lattialle niin kohta sama toistuu mutta vain eri kirjan kanssa. :D

Eilen Väinö täytti 11 kuukautta. Kuukausi enää alle vuoden ikää! Sen kunniaksi ostettiin Väinölle kulkusia ja muita äänekkäitä juttuja. :)

1 kommentti:

  1. Vai sai pikku-ukko tavaraa kaupasta. Arvaa vain kuinka paljon se saa 24. ja 31. päivien johdosta! Mihin ne mahtuu? Tänäänkin tuli hankittua jotakin.
    Anni

    VastaaPoista