lauantai 10. joulukuuta 2011

Eka pulkkaretki ja kävelyä!

Väinön ekat kävelyaskeleet ovat otetut! Eilen Väinö kolmeen eri kertaan käveli 3-5 askelt kerrallaan. Lopuksi syöksyttiin sitten kädet ojossa lähimpään syliin. Väinö aika sokeasti luottaa, että äidit ehtivät ottaa kopin. :D

Äsken oltiin pulkkaretkellä. Hämärää on keskellä päivääkin. Kohta onneksi alkaa päivä pitenemään.












Jouluksi on luvassa jouluinen erikoispostaus. Jotain erikoista on luvassa myös, kun 50 lukijan rajapyykki on saavutettu! Eli nyt nopesti 4 lukijaa lisää.

5 kommenttia:

  1. Ihana väinö:)Meilläkin tykätään olla pulkan kyydissä, poika oikein hihkuu ja kiljuu,mitä kovempaa mennään.

    VastaaPoista
  2. He hee! Meillä Väinö tuntui olevan vähän kummissaan. Höpötti kovaan ääneen niin kauan kun pulkka liikkui ja piti suhinaa. :) Hangessa mönkiminen ei oikein kiinnostanut. Tuntui ettei Väinö oikein osannut liikkua toppavaatteissa.

    VastaaPoista
  3. No nyt on rekisteröidytty lukijaksi ihan virallisesti :)

    Ja voi kun oon kade tosta pulkkailusta! Mein piti eilen mennä, mutta sitten tuli ihana vesisadekuuro, niin jätettiinkin homma väliin. Jos E saisi vaikka synttärilahjaksi uuden pulkan, niin sitten kyllä hurrutellaan mäessä tuon menetetynkin pulkkareissun edestä :O

    Ja onnea väntiselle noista askelista! siitä se vauhti lisääntyy ihan valtavaa tahtia :)

    VastaaPoista
  4. Tervetuloa lukijaksi. :)

    Täälläkin pitäisi parin päivän päästä sataa vettä myös.. :/ Sitten varmaan tulee pääkallokelit. Mukavaa. Tänään on satanut lunta niin että nyt sitä sitten olisi aika paljon..

    Väinöllä kyllä vauhtia löytyy välillä. :) Askelia tulee se 3-5 ja vain jos on jompikumpi äiti vastassa. :) Kohta jo juostaan! Ihanaa.

    VastaaPoista
  5. Oo, mukula pysyy itte pystys! Kumpa mummokin tekis samaa joka agilitykisassa.
    Anni

    VastaaPoista