tiistai 6. joulukuuta 2011

Itsenäisyyttä

Päivän teemana on ollut itsenäisyys monella eri tapaa. Aika moni taitaa tietää, että tänään on itsenäisyyspäivä. Väinö on viime aikoina itsenäistynyt joissain asioissa. Sylikissa pikkumies on edelleen, mutta monesti Väinö osaa jo ratkoa ongelmat ja pettymykset ihan itsekseen.



Eilen Väinöllä oli hetken aikaa kaverina Elias, joka on Väinöä kolme päivää vanhempi. Väinö tuntuu katsovan saman ikäisiä vähän oudoksuen. "Mikä ihme tuo on?!" "Nyt se liikkuu! Ja ääntelee!" Väinö ei oikein tiedä miten voi leikkiä muiden kanssa.


Tänään Väinö oli kolmisen tuntia mummon kanssa täällä meillä. Äidit olivat sillä aikaa katsomassa estekisoja. Kun tulimme kotiin, Väinö oli nukkumassa ja heräsi vasta viideltä. Meillä siis oli Väinötöntä aikaa 6 tunti! Hassua.


Viime yön Väinö nukkui kokonaan! 10 tuntia ilman herätyksiä. Mahtavaa!

2 kommenttia:

  1. Hyvä Väinö! :---) Täälä kauhulla odotellaan, että monelta meidän Väinö päättää herätä yöunilta, kun unet aloi jo vähän seiskan jälkeen. :s

    VastaaPoista
  2. Huu! Kuinka monelta heräsi? Meidän Väpätys nukahtaa melkein aina vasta puoli 12 - puoli 1. :s Kiva kun Tiin aamulypsyt taas alkavat. Mukava herätä viideltä. :D Me vaan Vänen kans käännetään kylkeä.

    VastaaPoista