tiistai 30. elokuuta 2011

Mennen tullen ja takaisin

Väinö on päässyt taas monen monta kertaa matkustamaan turvaistuimessa. Väinö onneksi viihtyy siinä kaikkine leluineen. Joskus lelut ovat lennätetty ympäri autoa ja sitten ei auta muu kuin riisua sukka ja imeä se ihan läpimäräksi.


(Kuvissa Väinöllä on ihana kaivuripaita, joka löytyi "kotikirpparilta".)



Tänään Väinö pääsi samasta kylästä olevan perheen autoon. Väinön ikäinen poika ja vähän vanhempi poika olivat Väinön seurana takapenkillä. Minä sain höpötellä aikuisten juttuja edessä. Kävimme avoimessa kerhossa, missä oli yllättävän monta melkein Väinön ikäistä. Väinö murisi, nauroi, kitisi ja höpötti isoon ääneen. Rakennuspalikat ja muoviautot olivat kivoja. Parin tunnin leikkimisen jälkeen Väinö olikin jo ihan töttöröö. Kotimatkalla pikkumies nukahti ja nukkuu varmasti vielä pitkään. Itkuhälyttimen vauvaosalle meinasi käydä köpelösti. Se jäi kuistille (yöllä oli kylmä) ja virrat päälle. Toivottavasti paristot vielä kestävät tämän yhden päiväuniajan.

Turvaistuinasiasta vielä sen verran, että kohta on ajankohtaista hankkia uusi istuin. Haluaisimme sellaisen, joka menisi sitten piiiitkään Väinöllä. Jos juuri sinulla on kokemusta jostain hyvästä istuimesta niin kerro merkki ja malli.


Kotimatkalla tuli höpöteltyä Rouva P:n kanssa tulevaisuuden työjutuista. Hän innostui ehdottamaan minulle perhepäivähoitajaksi ryhtymistä. Nopankylässä olisi kyllä pieniä vailla hoitajaa, joten hommaa riittäisi. Perhepäivähoitajan hommaa mietin joskus kun Väinö oli ihan pikkuruinen. Miten minä selviäisin ison (poika)lauman kanssa? Ammatti olisi ainakin siinä mielessä mukava, että saisi olla kotona ja Väinö voisi olla myöskin. Väinö tosin saisi kyllä käydä jossain vaiheessa muualla hoidossa muutamana päivänä viikossa, että tottuisi vähän olemaan erossa äideistä ennen kuin koulu alkaa. Menipäs nyt tulevaisuuden suunnitelmat jo pitkälle..


1 kommentti:

  1. MOI!Meillä on BRITAXIN MULTITECH, ollut 7 kk pojalla jo n kuukauden käytössä.Hyvin viihtyy siinä ja ei ollut mikään tuhottoman kalliskaan.LApsi onhelppo kiinnitää siihen,samoin istuimen autoon kiinnityskäään ei vaatinut ylempää korkaekoulututkintoa"hehTällä istuimella pitäis pärjätä niin kaauan kuin istuinta tarvii:)Tilasin OZ babysta,tuli 5e toimituskuluilla kotiin,istuin maksoi siis 299e.
    Hanna

    VastaaPoista