perjantai 12. elokuuta 2011

Luomua kiitos!

Meillä siirryttiin käyttämään luomumaitoa. Pitkään sitä tuumattiinkin, mutta nyt pistettiin tuumailut teoiksi. Suurin vaikutus siihen oli äiTiin harjoittelupaikka tässä samassa kylässä. Se on iso luomutila, jossa lehmät ja hiehot pääsevät aina ulos (paitsi talvella) superisoille laitumille, ei joudu kyyhöttää parsissa, vauvalehmillä on keinoemo eli ihan oikea lehmä siellä niiden kanssa ja muita mukavuuksia.




Väinö on aina ollut tosi kiinnostunut maitopurkeista. Tai no, kaikesta minkä Väinön eteen pistää tulee mielenkiintoista. Myös sellaisista mistä Väinön ei tarvitsisi kiinnostua, kuten kaukosäätimistä. Kaikki kylmä- ja märkäpintainen on Väinön suosiossa. Puolen litran limupullot ovat Väinön ehdoton suosikki, kunhan ne tulevat suoraa jääkaapista käsien ulottuville.



2 kommenttia:

  1. Itsellenikin voisi riittää luomumaito, jos olisin varma että jokainen luomutila olisi samanlainen. Liian paljon jää kuitenkin tehotuotantovideoiden elävöittämän mielikuvitukseni varaan, joten pelaan varman päälle ja käytän soija-, kaura- tai riisimaitoa.

    VastaaPoista
  2. Totta. Itselleni suon luomumaidon. Ainahan voisi kaiken tehdä paremmin, mutta onneksi edes näinkin hyvin. Kasvissyönti on minulle pääasia.

    VastaaPoista