keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Dandy pienenä ja muuta höpinää

Muutama kuva jälleen Pikku-Dandy-boysta. Näistä kuvista on suurin piirtein vuosi aikaa.





Voi olematonta pikkumiestä. :)


Tänään isoherra pikku-Väinö pääsi mukaan vakuutusyhtiöön. Vähän pistettiin vakuutuksia uusiksi, kun saatiin hyvä tarjous. Sattumalta käveltiin Cafe Kurpitsan ohi ja se oli auki! Siellä ei ollut yhtäkään lasta, mutta käytiin siellä leikkimässä. Väinö oli onnessaan leluista. Kotona sitten päätin ilmoittautua ensi keskiviikoksi "hienot juhlat"-kerhoon, joka on tuolla Kurpitsassa. Kaikki yli 1-vee leikkikerhot sun muut ovat aamutuimaan niin varhain, ettei me ikimaailmassa ehdittäisi. Tuonne "juhliin" ehkä ehditään, jos revitään Väinö aamutuimaan ylös sängystä. Tuo onkin "vasta" puoli 11. Väinö herää yleensä kymmenen aikaan.. Kerran ennemmin ilmoittauduttiin johonkin Kurpitsan juttuun, mutta ovet oliat lukossa, kun mentiin. Ei ollut lappua ovessa miksi paikka oli kiinni eikä nettisivuillakaan sanottu mitään. Pöh. Jos ei nyt ole auki kun mennään niin.. Grrr!


Ei olla paljoa tänään ehditty Tiitä nähdäkään. Kohta hän onneksi tulee kotiin ja mun ei tarvi pestä enää yhtäkään kakkapyllyä. :D Väinö on ollut tänään oikea sontimakone.


Asiasta kymmenenteen eli lehtiin. Meille tulee Hesari, Me naiset, Agi.fi, Meidän Perhe ja Vauva-lehdet. Olisi varmaan aika vähän karsia, sillä harvemmin ehtii lukea muuta kuin Tii hesarin ja agilitylehden ja minä Me naiset ja Vauvalehden. Luultavasti kummatkin vauvalehdet saavat nyt jäädä, kunhan saan tilauksen lopetettua.

3 kommenttia:

  1. Ihana pieni mies!!

    Millähän sitä ittekki uskaltaas mennä noiren lapsosten kans ihmisten ilmoolle :DD

    Meille tuloo turhia lehtiä sen takia kun JUHA haluaa, tuloo ilkat, ilmajoki lehdet, aku ankka!!!, joku mettälehti, koneviesti, keltaanen pörssi, pöh sanon mä, ilkka on ainut mikä on noista järkevä :D

    Pitää siirtää muuten sitä meirän tuloa ens viikon puolelle, maanantaina mullon se lääkäri tuosta kun ei vauva onnistu mutta muut päivät on auki, jotta kattotaan vaikka maanantaina kuinka tultaas :)?

    VastaaPoista
  2. Rohkiasti vaan! :) Kyllä maailmaan melua/sotkua/ääntä mahtuu. :)
    Joo kattellaan maanantaina. Voi toivottavasti lääkäristä on apua.
    Voi ei, aku ankka. :D Me ollaan saatu lehtiä kasattua yhteistuumin. :) Ja yhteistuumin ollaan mietitty jo varmaan puoli vuotta vauva-lehden perumista. Millähän sitä sais aikaiseksi. :D

    VastaaPoista
  3. Joo, lehtien peruminen on oma operaationsa. Aina kun tulee lasku, silloin on sen operaation aika. Miäs kans tilaa yhtä sun toista lehteä kun soitetaan. Taloussanomaa ja jotakin automobiilia.
    Ja omia lehtiä aion kans karsia: Koiramme jäsenyys mahtaa olla katkolla ja Agilitybulletti. Hesari saa jäädä maailman tappiin asti ja eri koirayhdistykset lähettää julkaisujaan kun niihin kirjoitan.
    Hurja määrä tulee postia, kun kaikkea pirkkaa sun muuta ykköstä ja mainosta.
    Anni

    VastaaPoista