tiistai 14. helmikuuta 2012

Raakasuklaata, nam!

Saatiin joululahjaksi Väinön Asta-mummilta raakasuklaan valmistuspaketti.


Aloin sulattamaan neitsytkookosöljyä, kun Väinö laitettiin unille kuistille. Muutama öljy sekoitettiin vesihauteessa ja perään kaadettiin pussin sisältö missä oli kaikenlaisia jauhoja (mm. raakakaakaojauhetta, macaa, himalajan suolaa..). Vesihauteessa oleva mössö sekoitettiin tasaiseksi ja kaadettiin pieniin kippoihin. Väinö rakastui ylijäämäkippoihin herättyään.






Väinö sai myös pari käytettyä kippoa, johon varmasti oli jäänyt jotain makua. Ainakin pikkumiehen nassu oli syvällä kipossa ja nenässä oli suklaata. Hyvää oli!



Aloitimme myös lempiaiheiset kuvaukset. Vielä ehtii ehdotella lempijuttuja tuolla edellisessä postauksessa!

5 kommenttia:

  1. Meillä löydettiin tiskikoneen välinekorista lusikka jolla olin sekoittanut rocky road massaa,kylläpä olikin kiva nuoleskella suklaata iitä lusikasta:))Tiskikoneen avaus on varma hitti,kun koneen sulkee alkaa silmitön raivo kun poika loukkaantuu

    VastaaPoista
  2. Heh, voi toista. :) Väinö kans suuttuu jos ei saa vaikka auttaa tiskikoneen tyhjäämisessä. Ja kun oltiin pesty jääkaappi ja Väinö sai istuskella siellä ja sitten tuli raivo kun jääkaapin ovi eni kiinni eikä enää saanutkaan. :D Meidän jääkaappi pitäis kyllä hinata lattianrajasta vähän ylemmäksi..

    VastaaPoista
  3. Tiäkkö paljo tollanen maksaa ja onko tos looras kaikki valmiina vai pitääkö ostaa jotain lisäksi? Oli vissiin aika iisiä teherä? Nämä kaikki tiarot sais googlettamalla mutta kysyn sulta silti.:D

    -Gui-

    VastaaPoista
  4. En tiä yhtään paljonko maksaa. Oli tosi helppo ja nopea tehdä. Kaikki on looras valmiina.
    Tii haluaas raveihin ja mä kysyin "ai katsomaako?" ja Tii sanoi että "eiku juoksemaan". :D Iisakin kans.

    VastaaPoista
  5. Vuohiravit! Mä pistän toton heti vetämään Tiinan ja Iisakin pualesta. Voitto on taattu!
    Pitääpä joskus koittaa tuata suklaata.

    -Gui-

    VastaaPoista