perjantai 20. toukokuuta 2011

Ilta byää!


Nyt on jo tottunut väsykitinöihin ja iltahuutoon. Aika hyvin ollaan saatu pikkumies unille. Viimeistään kymmeneltä Väinö on melkein aina unilla. Reissun jälkeen ollaan taas heräilty öisin. Varmasti uudet taidotkin pikkumiestä herättelee tai sitten vain varmistelee, ettei äidit ole kadonneet minnekään. Luulen, että Väinö ei pitänyt heräämisestä yksin oudossa paikassa, vaikka heti tultiin pikkumies ottamaan syliin kun oli herännyt. Muutaman kerran reissun jälkeen Väinö on herännyt pelästyneen näköisenä, silmät ihan suurena.
Viimeksi yökyläreissun jälkeen Väinö nukkuikin muutaman viikon vanhempien sängyssä. Nyt ei pikkumies pääse enää kuin omaan sänkyyn ihan meidän sängyn viereen.

Väinön täytettyä 3 viikkoa alkoi kunnon iltahuudot. ÄiTiillä oli silloin navettaviikko. Pikkumies ei kovin usein nukahtanut ennen keskiyötä. Kolme-neljä tuntia kesti iltahuudot. Kohta kuitenkin Väinö alkoi nukkumaan koko yön kunhan ensin saatiin se nukahtamaan.

Nyt Väinö heräilee 2-3 tunnin välein ja nukkuu levottomasti jonkin aikaa. Vauva-aika taitaa olla täynnä erilaisia vaiheita. Kohta alkaa taas joku muu vaihe.

Hyvää yötä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti