perjantai 6. toukokuuta 2011

Ihana perjantai

Se olis perjantai ny! Sitä on odotettu. ÄiTiin työharjoittelu alkoi maanantaina naapurin luomutilalla. Vaikka Tii on herännyt aikaisin niin ei se paljon ole vaikuttanut Väinön aamuun. Jos Väinö puoli 6 herää niin aina kyllä jatkaa uniaan. Saa sitten loppuajan nukkua vieressä. Mukavaa kun Tii tulee aikaisin kotiin. Iltaisin on haastavaa saada Väinö unille viimeistään kymmeneltä ja mieluiten ei niin kovilla huudoilla. Sekin kyllä on mennyt aika hyvin ainakin tämän ensimmäisen viikon.

Eilen lähdimme Tiin ja pikkukoiran mukaan agilitytreeneihin. Jätettiin agilitytiimi sinne ja jatkoimme Väinön kanssa matkaa citymarkettiin Seinäjoelle. Väinö tykkäsi olla kaupan vauvakärryissä. Katseli hyllyjä ja ihmisiä. Oli tyytyväinen jopa kilometrin kassajonossa, vaikka viereisessä jonossa huusi lapsi ja kauempana muutama muukin. Vessassa Väinö jopa päästi röhönaurun, kun sille höpisin jotain.
Agilitytreeneissä oli jokin toinenkin vauva katsomassa menoa ja meininkiä.


Kuolakalle on ihastunut ikihyviksi päärynämössöön. Sitä söisi kerralla vaikka purkillisen, jos saisi. Äidin sormet ovat myös hyvin suosittua "sormiruokaa".








2 kommenttia:

  1. Perjantaina Väinö oli agilitytreeneissä, lauantaina menee elämänsä toisiin agilitykisoihin. Saa nähdä valitseeko hän kuitenkin vain jääkiekon muutaman vuoden kuluttua.

    VastaaPoista