lauantai 1. helmikuuta 2014

"Mä joka päivä töitä teen..."


Hellurei pitkästä aikaa!

Uusi arki rullaa mukavasti omalla painollaan. Arkisin ei paljon aikaa jää töiden jälkeen, kun puoli kuuden aikoihin olen vasta kotona. Bussilla joudun siis töissä käymään ja täällä takapajulassa ei bussit kulje niin kuin Helsingissä.. No, mutta siitä olen yllättynyt, että täällä tosiaan voi olla mahdollista kulkea bussilla edes jossakin. 

Olin jälleen sairaalassa käymässä. Jonkinsortin epilepsia kohtaukset riepottelivat minua tiistaista torstaihin. Yhden yön olin Ilmajoen tk:ssa ja toisen Seinäjoella akuutilla osastolla. Tällä kertaa huonetoverit eivät kuolleet, mutta muuten oli vähän kyseenalaisia herroja..

No, eipä siitä nyt sen enempää. Väinö on oppinut taas uusia juttuja. Hiihtoa kokeiltiin ja se sujui aika hienosti. :) "Latua!"

Kaksi vuorokautta mentiin ilman minkäänlaisia vahinkoja kokonaan ilman vaippaa. Muuten sujuisi hyvin, paitsi kakkaaminen. Väinö ei haluaisi kakata pottaan eikä vaippaan. Yleensä kakka tuleekin sitten jonnekin keittiö-vessa akselille, kun Väinö juoksee sata kertaa vessassa. 

Hoidossa olo on ollut kyllä Väinölle hyväksi. Väinö on oppinut leikkiasioita ja muutenkin reipastunut kaikessa. Perjantaina hoitolapset pääsivät katsomaan taikurin esitystä. Siitä kysellessä Väinö vastasi, että siellä oli palloja vain. :D


Pientä uhmailua on ilmassa. Se näkyy lähinnä asioina, jotka Väinö haluaa tehdä ihan itse tai sitten suurina raivokohtauksina. Myös jomman kumman äidin suosiminen on yleistä. Joskus kelpaa vain "Puppe" ja joskus taas äiTii. Sekin saattaa aiheuttaa hermostumista, jos kissa ei pysy siellä missä Väinö haluaisi sen olevan. 

Tälläiset pikaiset kuulumiset tällä kertaa. Tulin vain kertomaan, että elossa ollaan. :)

1 kommentti:

  1. Se taikuri teki semmosista pitkistä ilmapalloista eläinhahmoja. Muuta en ny muista mitä kuulin aiheesta. Pulkalla sinne oli menty, kahdestaan. Muut meni muilla keinoin.
    Tykkää kyllä olla kovaa tuossa hoitopaikassa.
    Anni

    VastaaPoista