torstai 20. helmikuuta 2014

Kekkos-Väinö ja arjen hulinaa


Väinö pieni pesusieni on kipeä. Voi raasua. Tänään hoidon jälkeen vaikutti kipeämmältä ja tehtiin päätös, ettei Väinö mene huomenna hoitoon. Onneksi äidit pääsee töihin, koska mummo tulee hoitamaan. 

Väinö tahtoo aika ajoin testata Pupen rillejä. Niillä saakin hienon kekkos-lookin aikaiseksi.Kekkonen ja rähjynaama

Herra Tossavainen, joka siis onkin neiti Tossavainen kävi leikkauksessa. Väinö korjaa; "ei, kun se avattiin!". Kuulemma oli suuri eläinlääkäripaikka ja "Anu-Jiikka" eläinlääkärinä. Väinö oli siis mukana viemässä Tossua leikkaukseen. Hyvin Väinö on uskonut, että nyt ei saa kissaa kantaa eikä muutenkaan riehua kissan lähettyvillä.


Kolmen kopla


Viisaat päät yhteen

Töissä menee hyvin. Ihana työporukka ja hauskoja asiakkaita. Voiko sitä muuta toivoakaan? Vielä, kun saan vetää erilaisia kursseja kevään mittaan, on mukavasti haastetta. Töissä ollaan katsottu hieman olympialaisia. Sen verran, että ollaan nähty miten jokin saksalainen kaatui hiihdossa ja miten Venäjä sai ensimmäisen maalinsa (Suomi-Venäjä ottelussa). 

Väinö on hauskassa iässä. Juttua ja energiaa riittää loputtomiin. Väinö heräili alkuviikon tosi tiuhaan öisin, kun oli tulossa kipeäksi. Nyt parina yönä Väinö on nukkunut normaalisti yhdellä herätyksellä, mutta koirat sitten taas ovat pitäneet meteliä. Paavo raukalla on korvatuska. Ja Sulo-Urpo-Martikainen on dementikko. "Väinö nukkuu tässä!"

Väinöllä on ikävä joka päivä jotakuta. Asta-mummia taitaa olla useiten ikävä. Välillä mummo, Tuija ja joulupukki ovat ikävöintivuorossa. "Joulupukki" on siis Jouko-ukki. Väinö luulee aina, kun Jouko-ukki soittaa, että siellä on joulupukki. Väinö kysyy; "onko sinulla lahjoja minulle?". :D

Arvatkaapa mitä? Minä pääsen ensimmäisen kerran irrottautumaan Väinöstä melkein koko viikonlopuksi. Maaliskuussa menen junalla Helsinkiin ja siskon kanssa mennään Horse Fair-messuille. Jännää! Voi, miten sitä pärjää ilman Väinöä ja Tiitä niin pitkän aikaa? :O 

Eipä täällä nyt kummempaa kuulumista. 

3 kommenttia:

 1. Kattos vaan tänne oli tullu kaks uutta tekstiä! Tua joulupukki juttu on kyllä niin hyvä.:D Ens viikolla tähän aikaan täritetään täälä jo heppoja. Jeii!

  -Gui-

  VastaaPoista
 2. Joo, mä heti otin "yleisön pyynnöstä" vähän postausta kehiin. :D Kuvat kun on aina ulkoisella kovalevyllä niin on muka niin vaikeaa se laittaa aina kii ja tehdä postaus. Seli seli. :D Väinön tärkein aarre on nyt Joujupukilta saatu nimipäiväkortti, joka koki vesivahingon ja on ihan kurttuinen. Kun se kortti eilen oli syttyläjässä muiden paffien kans niin Väinö otti sen halausotteeseen ja sanoi pienellä korkealla äänellä "joujupukin kooottti!". Se ei sitten mennyt vielä sytykkeeksi. :D

  VastaaPoista
 3. Ja täälä oli kekkosjuttukin. Ei oo huomannu lukea kenenkään blogeja taas.
  Toi joulupukki Jouko-ukki on kyllä hauska.
  Anni

  VastaaPoista