lauantai 1. kesäkuuta 2013

Rannalla



Heitin ehkä parin kesän mittaisen talviturkkini vihdoin ja viimein. Vesi oli aika lämmintä ajankohtaan nähden. Saatiin viimein kunnon sadettakin ensimmäistä kertaa viikkoihin. Sade kesti vain kymmenisen minuuttia, mutta sitä tuli kuin saavista kaatamalla. 




Rantaa kohti!



Näinökin uimaan!



Oho, shortsit kastuivat



"äiti tule kaasin!"


Väinö huuteli perään, että "Äiti kaasin!", joka tarkoittaa "äiti tule takaisin". Äiti sitten kävi pari kertaa rannalla leikkimässä Väinön kanssa ja sitten taas polskimaan. Väinökin aika reippaasti käveli vedessä. Viimeksi rannalla käydessämme oli koko rantavesi niin täynnä nappopäitä, että Väinö oli niistä hermostuksissaan. Ne olivat kärpäsiä herran mielestä. 












Väinö haluaisi hillua laiturilla ihan yksikseen ja juosta sitä edes takaisin. ÄiTii oli Väinön kanssa laiturilla eikä Väinö olisi halunnut pitää kädestä kiinni. 





Rannalta poistuttiin siinä vaiheessa, kun alkoi taivas olla täynnä mustia pilviä. Käytiin sen verran kotona, että pelastettiin kuivat pyykit ulkoa ja syötiin vähän leipää. Reissattiin sitten Kurikkaan pariin kauppaan. Kauppareissun jälkeen ehdin laittaa ruokaa tuleelle, kun alkoi satamaan kaatamalla. Ihanasti ilma raikastui ja hieman viileni. 

1 kommentti: