sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Riekkumarallaa


Nimeni on Väinö-blogin historian ehkä ensimmäinen kuvaton postaus tulossa! Ainakin naismuistiin ei ole kuvattomia tai videottomia laitettu ihmisten ilmoille tulemaan.

Ulkoinen kovalevy tökkii, eikä meinaa kuvien muokkaaminen onnistua ilman totaalista hermoromahdusta. Kuvia ei siis nyt tällä kertaa tule näytille. Videonpätkiä otettiin eilen illalla, kun Väinöllä oli hepuli, mutta ne ei ole kaikelle kansalle. Taustalla näkyy aikamoinen kaaos ja äidit höpöttävät kameralle kaikenlaista.

Tii kaasutteli eilen aamulla Väinö-boin kanssa temppukerhoon. Sillä aikaa jäin järjestelemään romuja uuteen uskoon. Keittiöstä yksi taso tyhjeni ainakin puolella ja tuli heti paljon siistimmän näköistä, kun kaikki tasot siivosin. Musiikin soidessa on ihana siivoilla yskikseen huushollia. Imuroiminen jäi sitten tähän päivään.

Temppukerhossa on keväällä jokin pieni esitys jossain, missä on lavat ja kaikki. Saa nähdä onko Väinöllä sitten oman soolot siellä.

Tänään päiväunet jäivät pieneen lepohetkeen ja villimies on ollut aika hepulissa. Pariin kertaan ollaan tiputtu sängystä ja tuolilta. Parin tunnin päästä onneksi alkaa olla nukkumaanmenoaika.

Iltapuuhina eilen makoiltiin sohvalla ja Väinö malttoi makoilla kainalossa. Sitten se innostui halimaan niin, että rillit piti pelastaa takuuvarmalta lynttääntymiseltä. Lattiallakin Väinö tahtoo aina joskus makoilla. Mieluiten niin, että äiti "kukkuu" ja Väinö leikkii vieressä. Hurja möly kuuluu, jos äiti suunnitteleekin "heräävänsä". Aika usein Väinö näyttää myös paikan missä alamaiset voivat istua leikkien ajan.

Napanuora alkaa jo pidentyä. Pääsin tässä eräänä päivänä käymään ihan yksin vessassakin, vaikka Tii oli töissä. Hurraa! Väinö myös välillä leikkii yksikseen omassa huoneessa viitisen minuuttia kerrallaan. Välillä sieltä huudellaan äitiä tai yritetään raahata junanrata-laatikkoa.

Syöminen sujuu vieläkin aika hyvin. Ainakin kerran päivässä Väinö syö todella hyvin ja pyytää jopa lisää ruokaa. Illalla ruokailut tuntuu lyhenevän tai ainakaan silloin ei niin hyvin ruoka uppoa. Joskus aamuisinkin on kiire leikkimään ja aamupuuroa ei paljon ehdi upota.

1 kommentti:

  1. Eikö ulkonen kovalevy "käynnisty"? Vai ekkö saa sieltä siirretyksi kuvia? Eli missä vaiheessa on takkua?
    Vänttinen on kova määräämään missä istutaan ja että maton ei saa olla rypys ainakaan meillä. Mutta mä oon aina päässy yksin vessaan ja käyn teillä usein pihallakin hakemas koiran tai pissattamas sen. Mukula vain häärää omiaan, vaikka näkee että meen ulos.
    Anni

    VastaaPoista