keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Touhutalossa touhutaan


Käytettiin tänään Touhutalon alennuskuponki ja otettiin mummo mukaan. Väinö halusi melkein heti laksemaan isoa mäkeä ja kiipesi innoissaan, mikä viimeksi tökki. Silloin Väinön sai kyllä ylös pienen kitinän säestämänä ja Väinöllä tuntui olevan hauskaa mäessä. Tänään jo kiipeäminen oli ratkiriemukasta ja mäkeä olisi pitänyt laskea uudelleen ja uudelleen.


Iso mäki oli tosi liukas ja välillä lensin ilmojen halki puolessa välissä mäkeä ja sitten vielä alhaalla, kun mäki loppui niin taas lennettiin. Väinöllä oli hauskaa. Välillä mummokin joutui kuskiksi.Käytiin välillä syömässä eväitä, sillä Väinö ei juurikaan syönyt aamupalaa. Kokonainen leipä upposi hyvin ja vähän banaania. Sitten jaksoi taas leikkiä.Lopuksi kasattiin jättilegoista tornia ja kaadettiin sitä.

Touhun jälkeen käytiin kaupassa. Kurvattiin vielä keskustaan ottamaan naamakuvaa, koska uuden sukunimen takia uusitaan ajokortit ym. Sillä aikaa mummo viihdytti väsynyttä Väinöä autossa. Väinölle upposi kokonainen banaani ja suolakeksilajitelmasta "kukkia".
Kotona nostin Väinön autosta ja kohta herra olikin paljain käsin konttaamassa hangessa. Sitten olikin iso itku, kun sormet olivat lumen peitossa. 

Nyt uni maistuu mukavan päivän jälkeen. 

5 kommenttia:

 1. Väinöstähän on tullut niin iso mies...

  Meillä täällä niinikään ikäkaveri kasvaa ja voimistuu. Viime syksynä tämä äitimamma toteutti pitkäaikaisen haaveensa ja aloitti ratsastuksen, joten ehkäpä meidän seuraava "vauva" on kavio-otus...

  Hyvää ystävänpäivää teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Väinö kasvaa humisten nyt taas kun ruokakin maistuu. :)

   Tsemppiä ratsastus"uralle"! Meidän ratsasteluita voi lukea Tahvon uusista seikkailuista. :)

   Poista
 2. Oli mahtavaa olla touhutalossa. Sinne aikuiset pääsee ilman, mukuloitten siivellä. Jee! Toistekki.
  Anni

  VastaaPoista
 3. Onko tuo touhutalo Seinäjoen suunnalla? Voisi ehkä joskus tehdä retken sinne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuo talo on Nurmon puolella, samassa talossa missä Maskukin on. :)

   Poista