lauantai 5. marraskuuta 2011

Jyväskylän reissua ja 7. hammas

Oltiin koko päivän hevosteluretkellä koko perheen voimin tänään. Väinö nukkui mennessä vain hiukan ja tullessa melkein koko matkan. Kotiin päin lähdettäessä kävimme Toivakan abc:llä syöttämässä Väinöä ja itsekin haukkasimme jotakin. Väinö pääsi vähän videolle taas heiluttelemaan päätään ja höpisemään. :)





Väinön hampaat ovat päättäneet tulla kaikki ylös. No, kaksi tuli heti aluksi alas, mutta sen jälkeen on niitä putkahdellut ylös tasaisin väliajoin. Tai nyt kyllä ei aikoihin ole tullut hammasta. Tänään näimme Väinön nauraessa, että 7. hammas ylhällä pilkottaa. Hammasrivistöstä on aika vaikea bongata uusia hampaita.. Niitä on jo niin paljon!


Iltanukutus on ollut hankalampaa kuukauden verran. Eilen illalla Väinön nukahtaessa vasta puolen yön aikoihin päätimme, että Väinö ei enää nuku viiden jälkeen päiväunia. Reissussa Väinö nukkui kyllä vielä viiden jälkeenkin. ÄiTii keksi kokeilla nyt illalla kapaloida Väinö ohuella kankaalla niin pikkumiehen ei tule liian kuuma. Väinön unireunoiksi pääsivät kaksi pitkää ja kapeaa tyynyä. Niin se pikkuherra sitten nukahti kahden tunnin nukutuksen sijaan 40 minuutissa. :O Jee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti