lauantai 12. marraskuuta 2011

Hevosenhaku reissulla

Pikku-Väinöllä on ollut kovin vauhdikas päivä. Tai no, aika paljon autossa istumista. Mammat hakivat nimittäin oman hevosen! Matka ei onneksi ollut kovin pitkä. Vaasasta löytyi polle.


Menomatkalla Väinö nukkui. Traileri käytiin hakemassa tallilta ja sitten kaasutettiin kohti Vaasaa ja Tahvoa. Tallille saapuessa Väinö heräsi ja sai vähän katsella miltä tallissa näyttää. Tahvoa Väinö katsoi vähän ihmeissään. "Mikä suuren suuri koira tuo on? Vai lehmä?"




Reissu meni oikein hyvin. Tahvo tutustui uuteen kotiinsa ja uusiin heppakavereihin. Väinö oli ylikierroksilla kotiin päästyämme. Väinö vain nauraa hekotti ja söi kuin viimeistä päivää. reissussa Väinö ei kovin mielellään syö. Yleensä saadaan juuri ja juuri pikkumies syömään yksi hedelmäpiltti kerrallaan..

Pikkumies ei sitten kyennyt nukkumaan enää päiväunia. Yöunet kutsuivat sitten jo seitsemän aikoihin, kun pikkumies meinasi nukahtaa syöttötuoliin.. Huomenna onkin Väinöllä sitten rauhallinen kotipäivä tiedossa.

8 kommenttia:

  1. IHana toi hevonen! supermagee! minkäköhän kokoinen otus mahtaa olla?

    VastaaPoista
  2. Hei Minna. :) Tahvo on vain 148 senttinen, mutta vaikuttaa isommalta, kun on sellainen tynnyrimaha. :D Tahvolla on oma blogi täällä;
    http://pusikkoratsastaja.blogspot.com/

    VastaaPoista
  3. Ooo, onnea uudesta huppasesta :) tosi komea!!

    VastaaPoista
  4. Kuinkas muuten sen satulan kans? Liinukka ei juurikaan oo kyllä laihtunu ja ittellä tuloo joululahja ressi päälle, vai pirättekö tällä sen?

    VastaaPoista
  5. Hei Virpi. Kiitos kommenteista. :)
    Kyllä se satula täällä sua odottelee. :) Katsotaan sitte vaikka joulun jälkeen. Ei itsellä pidetä sitä. Mietin, että pitäiskö sitä tulla teille sovittamaan jo niin tietäisi onko se yhtään sopiva? Jos ei yhtään sovi niin kokeillaan kaupata sitä muualle.

    VastaaPoista
  6. oij, kiitos paljon, alan lukemaan tahvon omaa blogia!
    Mullakin oli poni 148 cm mutta myöskin aika tynnyri eestinhevonen ja hyvin sillä ratsastin vaikka aika painava olenkin.
    Tynnyrit on parhaita!

    VastaaPoista
  7. Tynnyrit on parhaita. :) Ei sitä itsekään menisi siron 148 senttisen selkään, mutta tynnyrit on niin jykeviä. Jalatkin on sellaiset pökkelöt. :)

    VastaaPoista