sunnuntai 6. marraskuuta 2011

25 asiaa minusta osa 2

25 asiaa minusta jatkuu..

8. Hiustyylini on yleensä tämä (tällä hetkellä myös):


..tai tämä pörrö...


Joskus se on myös ollut tällainen. :o (Kauan sitten).



9. Menin naimisiin tai siis virallisin termein rekisteröin parisuhteen rakkaaseen Tiihin 9.6.09 Turun maistraatissa. Polttarit järjestivät samaiset Lahden tyypit, jotka veivät meidät kuuntelemaan Jenniäkin.

Polttareissa pääsin mm. juoksemaan cooperin testin lämpömittarin näyttäessä +30 astetta (käsissä piti olla kaksi tennismailaa ja taskuissa kolme pehmeää palloa). Pääsin myös samoissa coopervetimissä illalla jokilaivalle..



10. Ennen tykkäsin popcorneista, mutta enää en tykkää. Jos popcorneista yksikin on vähänkin palanut niin hyiiii! Paremi olla syömättä. Rakastan yli kaiken suklaata. Siitä huolimatta pystyin olla 9 kuukautta syömättä sitä muutamia vuoseja sitten. Lahden tyyppi lopetti tupakan polton ja se oli tukilakko. Harmi, että minä en päässyt suklaasta kokonaan eroon toisin kuin kaverini tupakasta.


11. Olen ollut Tanskassa, Ruotsissa ja Azoreilla. Olen sen verran kotihiiri, etten kamalasti hingu ulkomaille, mutta Azorit oli kyllä aivan upea ja mahtava ja ihana paikka! Sinne kannattaa ehdottomasti mennä.

Olimme Azoreilla Tiin kanssa -08 lokakuussa. Vuokrasimme auton ja huristimme pitkin saarta kuvia räpsien.



12. Olen nähnyt pari valasta ja delfiinejä. Azoreilla menimme valas-safarille. Mentiin tuommoisella moottorikumiveneellä ja pääsimme Tiin kanssa etupenkkiin. Ranta-aallokossa lentäessämme ja iskeytyessämme aallon pohjaan mietin, että jos ikinä selviän sieltä hengissä niin...



Azoreilta meidän hotellihuoneen (Caloura hotel) parvekkeelta otettu kuva auringon laskiessa.



Lagoa di Fogo-järvi oli mahtava näkymä, kunhan jaksoi ensin kiivetä superjyrkkää rinnettä pitkin ylös. Järvelle ei pääse autolla sasteiden välttämiseksi. Ei kuitenkaan alettu tuonne patikoimaankaan.




13. Minulla on hammaslääkärisuperkammo. Siitä syystä hammaslääkäriin harvemmin menen. Joskus on kuitenkin pakko. Viimeksi olin -08 keväällä helsingissä. Kaksi kertaa piti mennä ja molempina kertoina suu hoidettiin nukutuksessa. Yksi hammas poistettiin, joten minulla on yksi hammas vähemmän kuin muilla ikäisilläni.


Haasteen toivottavasti viimeinen osa tulee toivottavasti piakkoin. Täytyy kerätä kuvia vanhoilta tikuilta ja etsiä materiaalia haasteen viimeiseen osaan. Toivottavasti tässä nyt on ollutkin jo jotakin tietämisen arvoista minusta. Kysyä toki saa mistä tahansa ja kuka tahansa eli rohkeasti kysymyksiä kommenttilootaan. :) Myös postaustoiveita otetaan ilolla vastaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti