perjantai 9. marraskuuta 2012

Riekkumarallaa ilta



Aamupäivällä käytiin tutustumassa uuteen kerhoon naapurikylässä. Oli ihan mukava meininki siellä. Iltapäivällä käväistiin mummolassa. Saatiin hyvä kamera lainaksi ja illan mittaan tuli räpsittyä melkein kaksisataa kuvaa.






Väinö halusi joka välissä laittaa esiin pompanneen salaman takaisin kiinni. Taustalla pyöri "Vain elämää"-sarja.







Kohta jo löytyi Tiin kalsongerit (puhtaat) ja niitä piti asetella päähän ja kaulaan.










Mittailtiin mahojamme, koiran hännän pituutta ynnä muuta.






Makoiltiin sitten lattiassa ja pyysin Väinöä hakemaan yhden tyynyn. Sain niitä vähän enemmän.










Huomenna Väinö saa puuhata temppukoulussa Tiin kanssa ja minä jään jynssäämään asuntoa. On jo korkea aika! Humpat täysille ja moppi kouraan.

Eilen käytiin testaamassa seurakunnan muskari eli pakanat kuokkimassa jälleen! Muahahahaa! Petyin hieman, sillä meno oli kuin kirkon penkillä. Lapset olivat melkein kaikki alle kolme vuotiaita ja silti piti istua kiltisti. Musiikista ei ollut tietoakaan, kunhan hoilattiin. Soitettiin sentään muutamaa soitinta. Ei tule meistä kanta-asiakkaita..

No niin, sitten kysymys kaikille lukijoille (joita kommenteista päätellen on hippunen); kiinnostaisiko teitä lukea postaus laihduttamisestani? Kaivoin vanhoja kuvia esiin ja luvassa olisi siis ennen - jälkeen kuvia.


4 kommenttia:

  1. On kuules vain laiskoja kommentin kirjottajia. Mä ainaki kommentoin vain tuttujen blogia vaikka päivittäin luen muittenki kirjotuksia. Niin ja kiinnostaa. Muaki puri eileen taas kuntoilu/laihdutuskärpänen.. katotaan kauanko vaikutus kestää.:D Aattelin tällä kertaa vähä kattoa ruakiaki terveellisemmäksi enkä vain kattoa ettei kalorit mee yli.

    Ihana Väntti.<3 Varsinki vimpas kuvas aiva "isoon" poijan näköönen.

    -Gui-

    VastaaPoista
  2. Taitaa olla. :D Hyvä että kiinnostaa, kirjoittaisin sen postauksen vaikka kaikki sanois, että älä ny herranjumala, ei me haluta nähdä plösökuvia! :D

    Voidaan sitten pitää terveysviikkoa kun tullaan teille. Ajateltiin tulla silloin kun suunniteltiin niin lauantaina ja Tii lähtee sitten jo seuraavana päivänä junalla. Mun ja Vänen pitää lähteä sitten keskiviikkona kun torstaina on Väinön eka hammaslääkäri. Tai tarkistus se vaan on.

    Mulla on aina ongelmana että en saa kaloreita täyteen vaikkamitä rasvamössöä söisin jos en herkuttele. Nyt tosin en oo ihan lakossa. Sipsejä on tullut syötyä vähä liian usein, mutta parempi sekin on kuin suklaa. Suklaaseen oon ihan liian koukussa.

    Mä soittelen joku päivä niin saat kertoa teidän reissusta kaiken. :)

    VastaaPoista
  3. Hei!
    Etsin valokuvausaiheista opinnäytetyötäni varten sateenkaariperheitä, joissa on kaksi äitiä. Jos olet kiinnostunut työstäni, niin laita minulle sähköpostia, niin kerron enemmän :)

    aino.vuokola@hotmail.com

    Terv. Aino

    VastaaPoista
  4. Joo, laihikset kehiin. Paa sekin kuva jossa mahassa asui vuorenpeikko, niin tulee kunnon lihavamahakuva.
    Anni

    VastaaPoista