maanantai 12. joulukuuta 2011

Surulliset pisarat

Miten näistä pisaroista saataisi vähän iloisempia?



Haastan jokaisen luovuttamaan verta! Oma veriryhmäni on A- ja kovin surullinen on sekin pisara. Torstaina lähdetään koko perheen voimin Seinäjoelle. Käyn testaamassa voinko jo luovuttaa verta. Muistaakseni se oli peräti vuosi, kun synnytyksen jälkeen ei saa luovuttaa verta... Vai muistankohan väärin?

Itse olen aika piikkikammoinen, mutta raskaana ollessa tuli käyty 12. verikokeessa plus kaikki ne inhottavan sormenpääpiikit lisäksi.. Niin joo ja synnytyksen jälkeen sain Anti-D piikin. Jos selvisin niistä kaikista niin selviän tästäkin!


Jokainen käsi ojossa luovuttamaan verta! Lupaan mainostaa jokaista blogia, joista lähdetään tähän tempaukseen mukaan. :)


(Kuva on otettu Iltasanomien sivulta)

8 kommenttia:

  1. kai se on lähdettävä sitten verenluovutukseen!!

    VastaaPoista
  2. äh, enpä saakkaan luovuuttaa verta kun vasta vuoden kuluttua synnytyksestä. höh, vielä puoli vuotta siis odotellaan..

    VastaaPoista
  3. Minä ja Leiffi luvattiin huamenna mennä. Sitte on B+ tippa vähä onnellisemman näköönen.

    -Gui-

    VastaaPoista
  4. Torstaina jo menossa! Ensimmäsitä kertaa vielä!:D Haluan antaa tänä vuonna erilaisia lahjoja, myös tunteattomille. Muistaakseni olen O, muuta en muista:)

    VastaaPoista
  5. joo, vuosi synnytyksen jälkeen saa vasta luovuttaa. ja muistaakseni myöskään imetysaikana ei saa luovuttaa.

    VastaaPoista
  6. Eihän mua sinne sitte huolittu luovuttajaksi tän atopian takia.. Ja kaiken lisäks lähdin sieltä itku kurkussa pois..

    Se siitä hyvän mielen joululahjasta..

    VastaaPoista
  7. Mia, Voi ei. :/ Luulisi ettei ihottuma haittaa. Jos on verenhukka niin pienepi paha varmaan ihottuma olisi kuin vuotaa kuiviin..
    Mä en käynyt tänään verta luovuttamassa vaikka piti kun iski flunssa sopivasti. :/ Veret on luovutettu sitten nenän kautta roskikseen. Ärsyttävä flunssan sivuoire.

    VastaaPoista