sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Ilopilleri leikkii ja Luomuputiikki

Osa kuvista ovat hieman.. No, ehkä julkaisukelvoton olisi hyvä sana, mutta niistä paistaa tekemisen riemu.

Ensin Väinö riehui lapion kanssa.

Ja sitten vuorossa oli vanha kirja. Lapio on hylättynä takana.


Väinö on selvästi yhtäkkiä rohkeampi kipuamaan ja heittäytymään sohvan laidalle. Väinö voi puolen metrin päästä levittää kätensä ja antautua painovoiman vietäväksi. Ei näytä paljon haittaavan, vaikka ilmalento päättyisi tantereeseen.



Väinö rakastaa "kaakuun, kaakuun" -leikkiä. Väinöllä on hauska ilme, kun hän lähtee konttaamaan useimmiten makuuhuoneen suuntaan. Ovella hän kurkkaa salaa, että tuleeko joku perässä. Sitten pitää sanoa "kaakuun, kaakuun" ja Väinö konttaa minkä jaloistaan pääsee kohti sänkyä. Sängyn laitaa vasten kipitetään karkuun. Äiti usein piiloutuu sitten toiselle puolelle sänkyä Väinön löydettäväksi. Ja kun Väinö löytää niin taas mennään "kaakuun". Väinö voi leikkiä tätä loputtomasti ja melkein tikahtuu nauruun useimmiten. :)


Päivän toiseen aiheeseen. Luomuputiikki (www.luomuputiikki.fi) avasi ovensa pari kuukautta sitten tänne Ilmajoelle Koskenkorvan kylään. Meiltä on vain kivenheitto matkaa putiikkiin ja siellä tulee aika usein käytyä. Facebookissa putiikilla on joulukalenteri ja luukuista löytyy kysymyksiä, joihin oikein vastaamalla voi voittaa palkintoja. Minun ja Tiin arpaonni on ollut suotuisa ja ollaan voitettu joka kerta (peräti kolmena kertana) kun ollaan osallistuttu. Ollaan voitettu ihania juuressipsejä, puuroriisiä ja kuvassa olevaa teetä.





Kannattaa poiketa, jos liikutte lähistöllä! :)

2 kommenttia:

  1. Tua eka kuva on kyllä niin hauska! Pitäny aiva moneen kertaan käyrä sitä kattoos ku tuloo ittellekki hyvä miäli ku toisella näyttää olevan niin kivaa.:)

    -Gui-

    VastaaPoista
  2. Väinö on kyllä siinä söpö. :) Tuosta tilanteesta oli miljoona kuvaa, mutta mikään ei oikein onnistunut niistä. Olis tullut hauskoja naurunaamoja. :)

    VastaaPoista