torstai 22. joulukuuta 2011

Jouluvalmistelut ja pikkujoulut

Tii taikoi meille ihka oikean joulukuusen, niin kuin joka joulu. Olin varma, että Väinö on heti apulaisena ja kuusi kaatuu monta kertaa, ennen kuin on koristeet edes paikallaan.


Väinö kuitenkin piti (ja pitää yhä) välimatkaa kuuseen. Väinö katselee sitä, ehkä tökkää vähän alimpaa koristetta, mutta ei muuta.












Joulukuusen ollessa valmis, joulu saa tulla! Ei vielä! Pikkujoulut puuttuvat. Järjestettiin ihan pienet pikkujoulut ystävien kanssa täällä meillä.



Ensin söimme Tiin taikomaa herkullista kanttarelli-suppilovahvero-juustopiirakkaa. Väinökin maistoi sitä ja olisi syönyt sitä vaikka kuinka paljon.




Pikkujouluihin keksittiin kisa. "Pimp my pipari" kisan sääntöihin kuului aluksi, että täytyy tehdä yksi iso pipari, johon ei saa käyttää kuin veistä ja tietenkin pipariin kuuluvia koristeluja. Sääntöjä höllättiin sen verran, että sai käyttää myös kaulinta ja pipari ei tarvinnut olla yhtenä palana.




Meidän piparista tuli tällainen. Siinä on minä ja Tii (reijät on naamat), ylhäällä kilit, sitten on hevonen, koira ja Väinö. Kissa ehdittiin syödä ennen kuvamista.








Ja sitten toisen joukkueen pipari.






Tuomari Väinö päätti sitten kisan tasapeliksi.






Saatiin tosi hieno lahja ystäviltä. Paketista löytyi joulusuklaata, teetä, itsetehtyjä maailman parhaimpia pipareita, maailman paras taatelikakku, glögiä ja porokoriste. Väinö sai peräti neljä lahjaa ja ne odottavat pikkumiestä kuusen alla. Onpas Väinö ollut kiltti poika. :)





4 kommenttia:

  1. Ihanaa joulutunnelmaa ja hieno pipari!

    VastaaPoista
  2. Huomasin että kissa näkyikin tuossa lähikuvassa. :)
    Tuolla "joulukuusi"huoneessa onkin nyt tosi kiva tunnelma. :)

    VastaaPoista
  3. Ihana tunnelma ja jouluusia kuvia!
    Ihanaa joulua teille sinne!

    VastaaPoista
  4. Ihanaa joulua sullekin! :) Kerrankin saatiin kuusi hyvälle paikalle. Yleensä ollaan tungettu se tänne tupakeittiöön missä suurimmaksi osaksi ollaankin.
    Nyt vielä tungetaan kauppaan kaikkien hätääsien kans. :D

    VastaaPoista