maanantai 28. marraskuuta 2011

Eläinlääkärireissu ja mukava eilinen

Eilen oli mukava ilta. Kaasutettiin lumisateessa Seinäjoelle ystävien luokse. Juotiin kaffetta ja lähdettiin sitten kävelylle. Väinö pääsi rattaissa hyvin pakattuna mukaan. Väinöä ei kyllä sadesuojan läpi nähty, koska lunta satoi niin paljon, että suoja oli ihan lumen peitossa. Sinne Väinö sitten nukahti. Pysähdyimme laavulle nuotion ääreen juomaan kuumaa glögiä.


Palattuamme mentiin Tiin kanssa saunaan ja vasta herännyt pikkumies jäi hauskuuttamaan ystäviä. Saunan jälkeen saatiin superhyvää ruokaa. Oli mukava ilta. Näitä lisää jatkossakin!

Tänään sitten meni puolet päivästä eläinlääkärissä. Kilit pääsivät "ruunattaviksi". Ensin kuitenkin Paavo-koira rauhoitettiin, koska korvasta piti puhkaista patti.



Kilit odottelivat pakettiautossa sen aikaa.



Ensin rauhoituspiikin sai Jooseppi (edessä) ja Iisakki sai katsella. Iisakki meni sitten pakettiautoon vielä odottelemaan, kun Jooseppi operoitiin.



Jooseppi heräili sen aikaa, kun Iisakille tehtiin toimenpide. Iisakki olikin vielä kotonakin aika pihalla ja nukutus oli paljon syvempi kuin Joosepilla. Vuohia ei koskaan nukuteta, sillä ne ei siitä heräisi enää. Rauhoituskin voi olla vaarallinen.



Kotiin siis saapui kolme väsynyttä poikaa. Tämä mamma karautti tallille heti reissun jäljiltä. Väinö on ollut aika kiukkuinen koko päivän. Hampaita kenties tulossa? Väinö nukkuikin piiitkät päiväunet kotimatkalta alkaen, joten väsy ei pitäisi olla kiukun syynä.


11 kuukauden ikä lähestyy! Kohta on se maaginen vuosi täynnä. Synnärillä mietin mitä oikein puuhaillaan vuoden ikäisen kanssa. Se ajankohta tuntui olevan valovuosien päässä. Nyt se on tässä, ihanaa. :)

3 kommenttia:

  1. Miten mulla ny on menny aiva ohi että teillä on kilejäki, muistaisin että joskus niistä puhuit mutta en yhtään tienny että otitta niitä :)

    VastaaPoista
  2. Kolme viikkoa vasta on olleet nämä kilit. Mä pelastin Iisakin padasta. Olen hoitanut sitä ihan vauvasta asti mun harjottelupaikassa. :)

    -Tii

    VastaaPoista
  3. Joo, kilejä on. :) Mun piti tänne tehdä kileistä ihan oma postaus missä näkyis vaikka Väinökin, mutta ei sitten olla saatu kuvia otettua, kun on ollut kaikkea äksöniä. :) Iisakki tosiaan tuli Tiin harjoittelupaikan (melkein) padasta ja Jooseppi sitten viikkoa myöhemmin. :) Pitää tehdä herroista esittelyt piakkoin. :)

    VastaaPoista