sunnuntai 6. marraskuuta 2011

25 asiaa minusta osa 1

Sain 25 asiaa minusta-haasteen Essiltä (jolla myös on Väinö-poika). Heidän blogiin pääset täältä;
http://mainiotyyppi.blogspot.com

1. Lempi"ruokani" vaihtelee. Yleensä rakastun johonkin ruokaan tai leipään ja sitä syön sitten niin kauan kunnes kyllästyn. Viimeaikoina on maistunut tämä mozzarellaa ja tomaattia vaalealla leivällä. Melkein terveellistä.


2. Lempijuoma on ehdottomasti ja aina sokeriton madcrock. Oli tuskaa olla raskaus- ja imetysaika ilman.



3. Jos joku ei vielä tiennyt niin minulla on 10 kuukautta vanha Väinö-poika.



4. Jostain syystä tykkään hommata keittiöön turkooseja keittiöpyyhkeitä...



...Johtuukohan se siitä, että keittiö oli ennen aika turkoosi.. ? :D



5. Lempiartisti on ollut kauan jo Jenni Vartiainen. Ystävämme Lahdesta saivat meidät houkuteltua kuuntelemaan Jennin keikkaa silloin, kun Jennistä tuli vain Gimmel mieleen. Jenni yllätti varmasti koko keikkayleisönsä (jota oli kourallinen) erittäin positiivisesti. Voi niitä aikoja, kun Jenniä sai kuunnella kosketusetäisyydeltä ja ilman tungosta... Seuraavan kerran Jennin keikalla oltiinkin sitten monen kymmenen metrin jonotuksen jälkeen ja kamalassa tungoksessa.


6. Vauvakuumeesta saamme syyttää meidän Turun ihania naapureita, joiden pikkupoikaa saimme hoitaa. Pikku-T taisi olla saman ikäinen kuin Väinö nyt kun aloimme häntä hoitaa.







7. Olen asunut Jurvassa, Ilmajoella, Helsingissä, Kirkkonummella ja Turussa. Rakastan muuttoa kaikkineen pakkaamisineen, laatikkojen kantamisineen ja purkamisineen. Rakastan sitä fiilistä mikä muutossa on. Tiin ei ole tarvinnut huolehtia pakkaamisesta, kun olen jo kuukautta ennen muuttopäivää alannut pakkaamaan.





3 kommenttia:

  1. Rakastaa muuton fiilistä, lause jäi mietityttämään. Päivin isoäiti rakasti myös ja se roudas mittavaa kama-arsenaaliaan Vaasassa talosta osakkeeseen ja takasi, maalle ja kaupunkiin ja taas menoksi. Se on varmaan kiva tunnetila. Hmm, voisiko sen kokea myös niin että siirtelee huonekaluja huoneesta toiseen. Päivin täti harrasti huonekaluroudausta 30 vuotta sitten.
    Anni

    VastaaPoista
  2. Mäki tykkään muutto fiiliksestä! Tää taitaaki olla jo kymmenes mun oma kämppä. En tosin siitä pakkaamisesta ja tavaran purkamisesta niin hirviästi piittaa. Mulla on kauhia hinku muuttaa kotikonnuulle jo pian. Hinggg. L koulu vaan kestää viä moooooonta vuatta.

    -Gui-

    VastaaPoista
  3. Guiggu gui! Muaki hinguttais se että olisit lähempänä. No, kyllä ne vuodet siitä kuluu ja sitte kaasu i bottenis tänne! Mä voin pakata teidän kamat. :D

    VastaaPoista