sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Reissussa Jyväskylässä

Perjantaina oli pakollinen reissu Jyväskylään. Perheensisäisen adoption pakollinen viimeinen tapaaminen oli siis siellä. Allekirjoitettiin papereita ja saatiin nivaska mukaan. Ne viedään käräjäoikeuteen ja muutaman viikon päästä sitten Tii on ihan virallisesti Väinön äiti. :)

Kun ne pakolliset 20 minuuttia oltiin kulutettu Pelastakaa Lapset ry:n tiloissa, lähdettiin tutkailemaan Jyväskylän kävelykatuja ja ostoskeskuksia. Bongattiin Väinönraitti. Käytiin syömässä jossakin salaattipaikassa mistä sai hyviä patonkeja. Harmi, että mozzarellapatonkiin oli tungettu pestoa. Hyi! No, nälkäkuoleman partaalla ei ole varaa nyrpistellä nenäänsä. :D



Väinö sai myös syödäkseen ja sitten lähdettiin ostoksille pariin kauppaan. Väinö alkoi olla jo väsynyt ja käytiin vielä ruokakaupassa ostamassa evästä. Auto etsittiin parkkiluolasta (maksoi vain 3 e/3h. Vaasassa kolmella eurolla ei pääse edes parkkiluolaan sisälle. :D



Autossa Väinö viihtyi taas hyvin. Menomatkalla Väinö rallatteli pari tuntia hereillä. Sitten Tii hyppäsi Väinön kanssa taakse syöttämään Väinöä ja Väinö nukkui hetkisen aikaa ennen Jyväskylään saapumista.



Kotimatkalla Väinö nukkui heti alusta asti Tuuriin asti. Sopivasti kyläkaupan häämöttäessäVäinö heräsi ja käytiin sitten kauppailemassa siellä. Pakollinen onnenkenkä-kuvakin otettiin.




Väinö onkin ollut aika väsynyt pari päivää, kun ollaan oltu niin paljon reissussa ja koko ajan on äksöniä. Tänään Väinö on saanut olla kotona ja ihan rauhassa. Väinöllä onkin ollut kova sylipula, johon toivottavasti tämän päivän melkein jatkuva sylissä olo on auttanut. :)

1 kommentti:

  1. Söpö mukula adoptoidaan.
    Me käytiin Seinäjoella ja nyt on paukkuvaa ja helisevää joulu-synttärilahjaa mukulalle.
    Anni

    VastaaPoista