keskiviikko 10. elokuuta 2011

Liikutaan, istutaan ja reissataan

Muutamista hetkistä on jäänyt ihan tänne kirjoittamatta. Helteet loppuivat ja nyt tuntuu, että on ollut harmaata jo pidemmän aikaa. Itse kyllä pidän mieluummin viileästä kuin kuumasta.

Eräänä helteisenä päivänä Väinön helsingin täti oli kylässä. Täti on nyt sensuroitu pois, kun en ole lupaa saanut (kun en ole kysynytkään) hänen naamakuvien levitykseen ympäri maailmaa. Väinö viihtyy hyvin hänen seurassaan (mutta ehkä toivoisi tädin käyvän useammin). Meidänkin olisi tarkoitus joku päivä kaasutella Helsinki-cityyn katsomaan isoa maailmaa.


Väinö on nyt enemmän ollut mahallaan ja yrittää selvästi päästä konttimaan. Kun Väinö vielä makoili selällään lattialla, niin ei ollut mitään kiinnostusta kääntyä. Nyt kun Väinö on aikansa istuskellut, hän haluaa vaihtaa maisemaa. Kun kukaan ei kanna täytyy itse liikkua. Väinö pääsee jo hyvin istualtaan mahalleen. Aika usein se on hallitsematon mukkelis makkelis mahalasku ja kova ähellys kuuluu. Joskus mahalaskua ei tule ja Väinö on puoliksi konttaamisasennossa, mutta toinen jalka on vielä koukussa "istumassa". Siinä sitten heilutaan ja ähkitään.



Väinö pääsi jälleen kerran reissuun. En edes muista koska oltaisi viimeksi oltu koko päivä vain kotona. Tällä kertaa suunnattiin kohti Vaasaa. Matkalla käytiin Alpacarockin 1-vee synttäreillä syömässä kakkua ja katsomassa hienoa ratsastusnäytöstä. Näytöksen jälkeen ihasteltiin havosia vähän lähempää.



Eilen reissattiin Seinäjoella. Ihan innoissaan olen ystävän raskautumisyrityksestä. Nyt vain kaikki sormet ja varpaat ristiin, että tärppäisi. Väinö saisi sitten kaverin ja maailma uuden sateenkaariperheen. Tai no, kaikkihan me perheitä ollaan, vaikka ei olisi lapsia. Jotkut ovat yhden ihmisen perhe ja joku muu taas on suurperhe.


1 kommentti:

  1. Kyllä saa naamanki näyttää jos ny ei aiva hirvee ilme oo.:D Oikeen mialuusti tulis useemmin teitä kattomaan mutta tua matka on niin piiiitkä.:(
    -Tuikku-

    VastaaPoista