perjantai 3. kesäkuuta 2011

Väinön 600 euroa ja arkiaamun puuhasteluja

Väinön osuus autokaupoista.


Itsekin pidin elämäni ensimmäisen kerran ihka oikeaa 500 euron seteliä kädessä (tai en ole pidellyt edes väärennettyäkään). Väinö sai kokea tämän elämän etapin hieman nuorempana. Onneksi oli mielenkiintoinen lelu, muuten setelit olisivat olleet kohta jo suussa tai ainakin rypyssä.


Tänään on 5 kk neuvola. Kääk! Pikku-Väinö saa taas piikkejä. Jännityksellä sitten odotellaan mitä seuraamuksia niistä tulee. Ensin toki tulee superitku, sitten ehkä muutamien tuntien päästä itkupotkuraivari ja yöksi kuumetta. Jos menee samalla kaavalla kuin viimeksi. "Elämää Alinan kanssa"-blogin Alina kyllä oli ollut kaksi päivää kuumeessa noiden pistosten jälkeen.


Väinö heräsi tänään puoli 7 niin kuin tavallisestikin ensimmäisen kerran illan jälkeen syömään. Vaimokin on kotona, kun tänään on viikon ainoa vapaapäivä hänellä. Oli mukava katsella kahta rakasta tuhisemassa ja sitten hipsiä tekemään aamupuuroa. Väinö ei yksikseen kauaa nuku, mutta kun joku on tuhisemassa vieressä niin sitten voi nukkua tunnin tai parikin.


Aamut ovat yleensä aina parhaimpia. Väinö herää melkein aina hyväntuulisenä ja virkeänä ellei aamun ensimmäisellä syötöllä tapahdu jotain mikä herättää Väinön kokonaan. Vaipanvaihto, jokin ääni tai mitä lie pieniä vihreitä miehiä sattuu nurkissa pomppimaan. Aika usein meidän aamu menee näin:


klo 6:30 ensimmäinen herääminen ja rinnalle

klo 7-7:15 nukkumisjatkot

klo 8-9 herääminen ja syömisen jatkot


Syömisen jatkamisen lomassa Väinö monesti päästää tissin irti, katsoo silmiin ja alkaa iloisesti höpötellä. Aamu menee yhdeksään tai kymmeneen tällätavalla tissitellen ja höpötellen. Ensimmäiset päiväunet vedetään kolmen tunnin päästä sängystä heräämisestä.


Nyt se ipana heräsikin. :)

1 kommentti:

  1. Väinö ei näköjään ole niin rahan,kuin elämän sisällön perään! Hyvä niin ♥♥♥

    VastaaPoista