tiistai 14. kesäkuuta 2011

Sekalainen

Tästä postauksesta tulee kyllä oikein sekasikiö ainakin kuvien perusteella. :D

Laiskuus iski eilen, eikä tullut otettua kuvia yhtään, vaikka kamera oli mukana ja olisi ollut kuvauksellisia tilanteita. Muutaman päivän koko kapistus oli ilman korttiakin, kun kortti oli jäänyt kortilta koneelle-laitteeseen. Mikä se sitten lieneekään nimeltään.

Mitäs me ollaankaan viime aikoina tehty?

Yritetty mönkiä eteenpäin.


Jumpattu sängyssä, koska se on aivan parasta.



Ja möngitty vähän lisää mahallaan.



Kävimme myös eilen mummolassa, jossa ei ollut kotona kuin siskoni, joka Helsingistä rantautui taas tänne takapajulaan. Vaunuiltiin, syötettiin Vövöttimelle mössöä, pestiin vahingossa Väinön sukat ja käytiin kaupassa ja tätini luona.

Väinön sukat joutuivat veden varaan, kun en tajunnut niitä riisua pyllypesun ajaksi. Onneksi mummolasta löytyi ihanat pörrösukat.


Tädin luona ihmeteltiin ei niin kovin perinteitä takkaa, isoa viherkasvia, herkkupöydän antimia ja ihmisten naamoja ja käsiä.

Helteet loppuivat eilen täälläkin. Ikkunat jäivät yöksi auki, kun illalla oli vielä kamalan kuuma. Yöllä sitten olikin jääkylmä sisällä, kun lämpötila oli ulkona pudonnut kymmeneen asteeseen ja sisälläkin oli "vain" 20 astetta. Ilmalämpöpumppu saa levätä, kun ei tarvitse enää puhkua kylmää ilmaa. Puutarha saa kastua ja tämä mamma joutuu vihdoin siivoamaan. :D


1 kommentti:

  1. Tuon pikkuvesselin syön huomenna kun pitkästä aikaa näen.
    Anni

    VastaaPoista