perjantai 25. helmikuuta 2011

Väinö 8 viikkoa








Tänään Väinö täytti 8 viikkoa. Pikkumies on sen kunniaksi ollut tänään kiukkuinen ja väsynyt. Päiväunet eivät oikein ole maistuneet ennen iltapäivän pidempää vaunulenkkiä. Onneksi superpakkaset ovat loppuneet niin päästään taas kärryilemään.









Eilen käytiin Väntisen kanssa Seinäjoella perhekahvilassa. Vauvoja siellä ei näkynyt, mutta hieman isompia taaperoita paljon. Meidän vauva päästi sitten jättihuudon siellä ja äidillä oli kova työ saada kiukkupussi rauhoittumaan.


Väinön rutiineiksi on muodostunut aamun aloitus klo 8-8:30, pyykkipoikana toimiminen (eli katsoo kun äiti laittaa pyykkejä), aamupuuroseurana toimiminen, pidemmät päiväunet klo 14-17, iloista seurustelua ja nauramista, iltakiukku klo 20:30-23, ainoa yöherääminen klo 5. Joka välissä toki on tisseilyä.

Kestovaippoja päätimme käyttää jo ennen pojan syntymää. Niitä hankittiinkin aikamoinen pino. Niiden käyttäminen ei tunnu yhtään kerttiksiä vaikeammalta. Tietenkin pyykkiä tulee, mutta joka tapauksessa joka päivä tulee myös puklupyykkiä joten eipä paljon ole enempää hommaa kuin ilman kestojakaan.
Kerttiksiä käytetään vierailuilla ja matkoilla. Joskus päivälläkin, kun Väinö harjoittelee liikkumista. Liikkuminen tosin on vielä vain raajojen sätkyttelyä, mutta siitä se lähtee. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti